Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4481 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi noriu paklausti, kokį prisimenat drift-controlers.lt serverį, bei kitokius, kodėl jie jūms patiko ir šeip pasakykit kokiam drift serveryje jūs pasiryžtumėt žaisti, kuom jis jus galėtų patraukti. Įdėjos ir panašūs dalykai, tik prašau nerašykit handlingų, jų per samp neina pakeisti, jau tikrinau. Reallife daug aspektų nedėkit, nes čia gi drift. Ačiū už kiekvieno nuomonę, lauksiu atsiliepimų. ;)

logo.png

Tinklapių kūrimo(PHP, HTML/CSS) PASLAUGOS!

Remiu perspektyvius projektus finansiškai! PM

O aš žinokit sugalvojau tokia menką įdėja, bet ji pagyvintų manau žaidimą. Esat manau girdėja Cops and robbers, tai vat. Jeigu drift būtų su policija, tarkim žmogus prisijungęs renkasi arba drifterį arba policininką ir tada jau atlieką savo veiklą. Nebus šaudymų ir pnš, bus tik chase(policijos gaudymai). Tokiu atveju manau pagyvintų visą tą DRIFT pobūdžio serverį, juk visi einam į RealLife tam kad pabėgiot nuo policijos, tai kodėl aš manau negalim to patys susikūrti? Ką apie tai manot, laukiu jūsų nuomonių. :)

logo.png

O aš žinokit sugalvojau tokia menką įdėja, bet ji pagyvintų manau žaidimą. Esat manau girdėja Cops and robbers, tai vat. Jeigu drift būtų su policija, tarkim žmogus prisijungęs renkasi arba drifterį arba policininką ir tada jau atlieką savo veiklą. Nebus šaudymų ir pnš, bus tik chase(policijos gaudymai). Tokiu atveju manau pagyvintų visą tą DRIFT pobūdžio serverį, juk visi einam į RealLife tam kad pabėgiot nuo policijos, tai kodėl aš manau negalim to patys susikūrti? Ką apie tai manot, laukiu jūsų nuomonių. :)

Mintis gan gera, o tai galėtų pritraukti žmogeliukų. Kita dalis tai mano manymu taškų rinkimasi, nes esmė tame, yra žmonių kurie eina į pačius drift serverius dėl trumpo laiko praleidimo šiaip, o mano manymu galima būtų padaryti taškų rinkimasi, ir lygius per kuriuos keldamasis galėtum keisti mašiną ir pasikėlęs max lygi galėtum išsiimti elegy mašiną, na idėja gan nėra gerai išdėstyta, bet jau galvoje turiu kaip galėtų viskas atrodytu ir manau smagiai išsidėstytu mintis  :)

graphic.png

Mintis gan gera, o tai galėtų pritraukti žmogeliukų. Kita dalis tai mano manymu taškų rinkimasi, nes esmė tame, yra žmonių kurie eina į pačius drift serverius dėl trumpo laiko praleidimo šiaip, o mano manymu galima būtų padaryti taškų rinkimasi, ir lygius per kuriuos keldamasis galėtum keisti mašiną ir pasikėlęs max lygi galėtum išsiimti elegy mašiną, na idėja gan nėra gerai išdėstyta, bet jau galvoje turiu kaip galėtų viskas atrodytu ir manau smagiai išsidėstytu mintis  :)

Dėl šitų lygių tai aš jau esu padaręs. Esmė tokia, jog driftindamas keliesį lygį, kurį paskui galėsi panaudot ginklų pirkimui, bei kitokiems dalykams.

logo.png

Nežinau, todėl ir klausiu. Nu šeip dabar galvoju tarkim, jog už savo lygį XP, galimės keistis į pinigus arba būti TOP viršui. O už pinigus galimės pirktis NOS, FIX. Tokių kaip Elegy, Infernus, Sultan ir t.t. aišku dar priklausys nuo lygio ar galės tą mašiną vairuot. Tai tikriausiai ginklai čia bus nereikalingi, nu tik kad tokia galimybę suteiksiu VIP'ams turėti ginklų.

O ką manot drift serveriui didesnį įvaizdį duoda tikroviškas spidometras?

logo.png

Nežinau, todėl ir klausiu. Nu šeip dabar galvoju tarkim, jog už savo lygį XP, galimės keistis į pinigus arba būti TOP viršui. O už pinigus galimės pirktis NOS, FIX. Tokių kaip Elegy, Infernus, Sultan ir t.t. aišku dar priklausys nuo lygio ar galės tą mašiną vairuot. Tai tikriausiai ginklai čia bus nereikalingi, nu tik kad tokia galimybę suteiksiu VIP'ams turėti ginklų.

O ką manot drift serveriui didesnį įvaizdį duoda tikroviškas spidometras?

Nelabai ir į tą spidometrą žiūrimą driftinant mano manymu, o taip tai šone ar kur taškus reiktų padaryt ir padarius pasiekimų sistemėlę galima būtų taip žaisti su jais, tarkim išdriftint tiek ir tiek taškų, tikriausiai mintį pagauni apie ką aš

graphic.png

reik pasiūlimu drift servui va tau pasiūlimas

padaryk serva need for speed stilium kad butu nevien drift

pvz circuit, drag, drift, streetx, sprint, rally, police run.

vo tada bus idomu ir lost + dar vienas dalykas kuris nelabaitinkamas butu tokiame serveryje tai teleportai nes pvz tu begi nuo mentu o jie paprasciausiai telinas i tas vietas nuo kurios griauciau tave pagautu

tarkim begi is lv miesto nuo mentu per miestelius link sf o mentas pist nusitelina is lv i fc kalna ir jau parlekia tau is priekio o ne is galo

butu neblogai dar ir keletas nfs  trasu kopiju  :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4481 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...