Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškomas web dizaineris pastoviam darbui.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4059 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumiečiai,

Ieškau web dizainerio pastoviam darbui. Esu laisvai samdomas programuotojas ir noriu truputį praplėsti savo veiklą. Tam norėčiau susirasti grafikos dizainerį kuris dirbtų kartu su manim (pabrėžiu žodį kartu).

Keletas reikalavimų, ko tikėčiausi iš dizainerio:

• Turite dirbti ne man ir ne klientui, o kartu su manim. Noriu, kad iškilusias dizaino problemas spręstume kartu ir siektume optimaliausio rezultato.

• Noriu, kad turėtumėt ir savo galvą ant pečių. Jei kažkas atrodo nelogiška ar nelabai kaip žiūrisi pagal tai, ko užsakovas nori, taip ir pasakykit. Aiškiau: jei įdėja šūdina - taip ir sakykit. Nesistenkit išrasti dviračio ir nevyniokit į vatą.

• Laikytis susitarimo. Man nereikia žmonių, kurie "chaltūrintų" ir vidury darbo pasakytų, kad nedirbs arba, kad reiktų sumokėt dar XYZ litų.

Ieškau žmogaus SuperGames.lt forume, nes man nereikia super duper profesionalo, kuriam reikėtų mokėti 1000 LTL už dizainą (priklausomai nuo to, kaip dirbsime kartu, kainos gali kilti ir iki 500 LTL, ar net daugiau, už dizainą :)). Man reikia žmogaus, kuriam patinka dizainas ir kuris norėtų pasimokyti daugiau ir išbandyti įvairiausius dalykus.

Darbų pavyzdžius galite pateikti čia. Su patikusių darbų autoriais bus susisiekta asmenine žinute forume arba Skype.

0ae5e8cce8789c4b96807b7edff06dc9503.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4059 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...