Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5055 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. ziuriu cia niekas nesugeba normaliai info patalpint...tai va kelios pamokeles kaip normalu info parasyt

1.temos pavadinime: (gamemodo pavadinimas pvz: grp 7.0)

2. pasisveikiname.

3. pasakome kada serveris buvo atidarytas

4. pasakome kureju grupe

5. keik zaideju zaidzia

6. koks yra zemelapis

7. ar serveris ant host

8. kiek ateje i serveri gausime pinigu ir xp

9. pasakome kiek yra darbu ir isvardiname juos

10. isvardiname visas naujoves labai isamiai

11. pasakome ip

12. jeigu yra sakome web

Stai kokia lengva pamokele :opa: (tikuosi tai pades visiems dx kurie nesugeba nrml parasyt info apie savo srw.) tai va lauksiu normalesniu temu apie serverius :rolleyes:

sjp nesistengiu gerai rasyt nes man vistiek bus be sansu... :D

o apie fr serus tai neapsimoka kurt pamokos nes cia buna kokios 2-3 temos fr servo. :crazy:

Ir kai visi GRP'istai žlugs?Apsimoka.2-3 temos,temos vistiek jos kaip temos.Nekokia pamoka,aš tvarkingesne parašyčiau.Ir kiti forumo dalyviai tvarkingesne pamoka parašytu.

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

o apie fr serus tai neapsimoka kurt pamokos nes cia buna kokios 2-3 temos fr servo. :crazy:

Ir kai visi GRP'istai žlugs?Apsimoka.2-3 temos,temos vistiek jos kaip temos.Nekokia pamoka,aš tvarkingesne parašyčiau.Ir kiti forumo dalyviai tvarkingesne pamoka parašytu.

tai ko neparasei? neturejai net idejos ciuju... o kai grpinstai zlugs sukursiu tema kaip nrml fr servu kurt info... nu negi beda man cia kad tu kaska vienas ten uzi... pasiskaityk komentarus kitu... patiko pamoka kitiems o tu cia pradeda kaska uzt... prisitaikyk prie aplinkos ;)

tai ko neparasei? neturejai net idejos ciuju... o kai grpinstai zlugs sukursiu tema kaip nrml fr servu kurt info... nu negi beda man cia kad tu kaska vienas ten uzi... pasiskaityk komentarus kitu... patiko pamoka kitiems o tu cia pradeda kaska uzt... prisitaikyk prie aplinkos ;)

Jeigu jau kitiem patiko nereiškia kad visiem patiks.O įdėjų turiu(Bet jų neduosiu,nes pavogsit ;) ),ši pamoka tikrai nebūs padaryta į svarbia tema.Aš šį dalyka perimsiu(O kaip,tai pamatysi :) )

tipo grasini? :mucha:

Negrasinu.Aš jeigu kurčiau pamoka tai ja tvarkingai sukurčiau,o dabar peclionės.Ir GM turėtu būti kiekvieno serverio paslaptis.

Krc,pamoka nėra gera,jeigu jau kūrei jeigu pasistengt geriau bei tvarkingiau padaryti. bet kaip bebūtų kiti nesukūrė jokios todėl vistiek Šaunuolis.

Tą ir turėjau omenį.Jeigu kuri pamoka tai pasistenk prie jos,o dabar šiaipsau.

Bet šaunuolis... :)

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

• Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5055 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...