Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi iš temos pavadinimo supratote , jog man reikalinga komanda kurti serveriui . Už atliktus darbus jums bus mokama , aišku jeigu norėsite dar dirbti. Taigi apie GM - Jūs turėsite editinti vieną GM , bet jį aišku būtų gerai kad perdarytumėte pilnai , tik paliktumėte TEXTDRAW . Taigi man reikalingi : 

Skripteris ( koduotojas ) -  Būtų gerai , kad žmogus būtų protingas ir neplatintų modifikacijos . Žmogus privalo išmanyti savo atliekama darbą , o ne taip kaip nutiko Glorian su Luku_G . Šiam žmogui , bus mokami pinigai už kiekvieną atnaujinimą atliktą pagal reikalavimus mano . Aš pažadu : 

• Mokėti pinigus už atliktą darbą.
  • Neskubinti jūsų.
  • Jeigu norėsite pasilikti ilgam , galėsite tapti komandos dalimi.

Toliau , man reikia : 

MAPPERIO - Šitam žmogui , atiteks daugiausiai darbo . Jis turės perdaryti darbų bazes ir įdėti interjerus namams , tiek darbams . Jam irgi bus mokami pinigai už sukurtus darbus serveriui . Kaip ir minėjau mapperis , turės daugiausiai darbo . Taip pat pažadu : 

• Mokėti pinigus už atliktą darbą.
  • Jeigu norėsite pasilikti ilgam , galėsite tapti komandos dalimi.

WEBERIO - Taip pat reikia man žmogaus mokančio dirbti su tinklalapiu . Jis padėtų man su su viskuo : IPB įrašymu , hook'ų įrašymu ir būtų atsakingas už visus tinklalapio atnaujinimus . Šiam žmogui , bus sumokėta kai instaliuos IPB ir pertvarkys forumą šiek tiek .  

Jeigu susidomėjote , rašykite man į asmenines žinutes.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...