Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
Ieškomas TIK patyręs ir kūrybingas maperis prisidėti prie naujai kūriamo projekto Los Santos mieste. Privalote aktyviai dirbti ties projekto kūrimu. Tai nereiškia, kad prašau dirbti 24/7 ar kažkas panašaus, bet man reikalingas rimtai susiėmęs žmogus, kuris nori kažko pasiekti ir užsidirbti tam tikrą pinigų sumą.

Apie projektą:

Kaip ir minėta, tai sa-mp grp/rpg tipo serverio projektas. Kadangi Los Santos miestas vis dar yra "nenuvalkiotas" ir daugumai atrodo gan didelis bei sunkiai atsimenamas, esu pasirengęs sukūrti serverį, kuris supažindins sa-mp žaidėjus su Los Santos miestu taip, kad jo pamiršti nebus įmanoma. Užtikrinu ir duodu pažadą, kad serveris nebus to pačio pobūdžio kaip dauguma kitų serverių. Daugiau realistiškumo, veiksmo, legalios ir nelegalios veiklos bei balansuota ekonomika ir abiejų pusių galimos funkcijos.

Nenoriu prasiplėsti labiau į visą tai, kadangi tai yra įdėjos, kurias aš esu pasirengęs įgyvendinti, bet gali keistis pagal žmonių nuomones.

Norint įgyvendinti šią projekto įdėją ir tikslą, būtinai reikalingas atsakingas ir patyręs maketuotojas (maperis). Tiesiai į akys galiu pasakyti, kad Los Santos gali sukelti tam tikrų keblumų kūriant map darbus, kadangi miestas nėra toks tiesus kaip kiti miestai (pvz. Las Venturas) ir yra gan kalnuotas.

Pagal temos sukūrimo datą galite matyti, kad serveris buvo kūriamas gal ilgą laiką. Keletą mėnesių per tą laikotarpį buvo išvaistyti kitiems mano reikalams, bei aišku turėjau kūrti map darbus pats, kad tęsti mano kūrybą. Prie serverio kūrimo iki šiol neprisilietė nei vienas kitas žmogus, tik aš pats.

// ATNAUJINTA 24/09/2014

Trumpai ir aiškiai - kas jau yra sukūrta serveryje?

- Nauja telefonų sistema, kurią aš laikau unikalia tuom, kad telefonas iš tikro atsiranda ant jūsų ekrano (textdraw), ant kurio galima spaudinėti įvairius mygtukus ir atlikti funkcijas. Taip pat prie telefono prisideda ir kūrybingesnė pati sistema t.y. kaip ji veikia. Nuo šiol bus galima užsisakyti telefono ryšio paslaugas tokias kaip internetas. Su interneto paslaugomis, galėsite naudoti savo telefoną, kad klausitumėtes radijos ar įeitumėte į Los Santos interneto svetainę (svetainę žaidime, ne į tikrą svetainę). Taip pat galėsite keisti telefono ekrano užsklandą.

Ateityje sistema bus patobulinta, pridėsiu dalykus tokius kaip telefono dangtelio spalvos pakeitimą, telefonų ryšiai (telefonų parduotuvė šiuo metu yra neaktyvuota bei neužbaigta tel. ryšių sistema) ir kitą.

Ankstesnė tema, kurioje galite pamatyti pirmojo telefono nuotrauką: spauskite čia

- Dvejų automobilių sistema, kuri leidžia žaidėjams turėti po dvi nuosavas tr. priemones. Šioks toks pokytis yra automobilių bagažinė. Dabar galėsite ne tik įdėti įvairius ginklus, šarvus ar narkotikus, bet ir vieną dviratį. Bagažinė yra šiuo metu kūriama (neužbaigta).

- Biznių sistema. Dauguma kompanijų bus galima nusipirkti ir jas valdyti per savininko pultą (valdyti pelną ir prekių vienetus, kuriuos reikės užsisakynėti iš furistų). Biznių sistema yra beta stadijoje - tai reiškia, jog paminėtos funkcijos yra tik kelios iš galimų ir daugiau funkcijų bus pridėta ateityje.

- Namų sistema, kuri leis žaidėjams daryti daugiau nei ankščiau. Dabar galėsite ne tik nusipirkti ir gyventi savo būste, bet ir: atrakinti/užrakinti duris (nereikės kviesti žaidėjų į vidų, jei atrakintos durys), valdyti pinigų, narkotikų ir ginklų seifa (beta stadijoje, galima dėti tik pinigus šiuo momentu) bei galėsite išnuomoti savo būstą kitiems žaidėjams tiesiog aktyvave nuomą su jūsų norima nuomos kaina ($ per 24val.). Ateityje noriu ir tikrai įdėsiu galimybę žaidėjams turėti maisto namuose (turės nusipirkti iš 24/7 supermarket).

- Bankas - nėra labai išskirtinas iš kitų serverių bankų sistemų, bet viena iš retesnių funkcijų yra tai, jog dabar galėsite pervesti pinigus tiesiogiai iš savo rankų arba iš savo banko sąskaitos į kito žaidėjo banko sąskaitą. Ar kitas žaidėjas yra prisijunges, ar ne - tai visiškai nerūpi tol, kol žaidėjo sąskaita egzistuoja sistemoje.

- Vairavimo mokyklos (beta stadija, aktyvuota: lengvųjų tr. priemonių mokykla). Nieko labai išskirtino. Turėsite atlikti teorinę ir praktinę dalis tęsto, kad gautumėte pilną vairavimo licenzija jūsų pasirinktam tr. priemonės tipui.

Gali pasitaikyti, kad nepaminėjau keletos sukūrtų dalykų. Jei taip atsitiks, pridėsiu daugiau informacijos per ateinantį laiką.

Trumpai apie mane:

Mano vardas yra Vaidas. Esu 17-os metų bei gyvenu Jungtinėje Karalystėje. Šiuo metu einu į paskutinę mokyklos klasę (Sixth Form, Year 13) ir nuo kitų metų planuoju studijuoti kompiuteriją (Computer Science) universitete. PAWN domiuosi ir kaupiu žinias nuo 14-os, nors vis "paslystu" ties menkais dalykais, visada randu išeitį iš kėblios padėties.

Pelnas maketuotojui:

Šiam žmogui priskiriu 30% surinkto pelno kas mėnesį, po serverio atidarymo (Tik bankiniu pervedimu). Taip pat administratoriaus pareigos serveryje nelimituotam laikotarpiui.

Susisiekti su manimi galite A.Ž. arba skype vaidas212 .

Norėsiu pamatyti pavizdžių iš jūsų ankstesnių darbų.

Lauksiu rimtų pasiūlymų nuo rimtų, nevaikiško charakterio žmonių.

Redaguota , nario .eko
  • Parašė po 3 savaičių...

2014.04.10

Vėl ieškau map'ų kūrėjo, kadangi senieji neatitiko mano kriterijų (neaktyvūs arba nepakankamai geri)

Noriu neapsigauti ir užtikrinti, jog rasiu žmogų, kuris tikrai bus kūrybingas, atkaklus ir aktyvus bei negailiantis savo laisvo laiko, kuri investuotų į map'ų kūrimą šiam projektui. 

Vis dėl to - tikslas yra sukūrti neabejotinai unikalų sa-mp serverį su mūsų įdėjomis ir pasiryžusią kūrti komanda.

Norėdamas užtikrinti, jog jus tiksite prisidėti prie mano komandos, paprašysiu parodyti darbų pavizdžių arba sukūrti naują map darbą (jei neturite naujesnių pavizdžių).

Susisiekite su manimi A.Ž. šiame forume arba per skype (id: vaidas212).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...