Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4471 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Šis Chat'as yra ne mano aš juo tik dalynuosi su jūmis

Kaip ikelti: Keleme Faila i Gta san andreas>>Cleo

Naudojimas:Matysi visus beveik visur per 500 metrų, ijungti: parasyti teksta ant klavieturos, Ne i chata o paprastai "ESP"

Download: pašalintas

Cheat'as Veike Visur Tiek Gta San Andreas  tiek ir Visuose sa-mp serveriuose

Už ši Chea'a nemanau, kad galite gauti Ban.

Gero Naudojimo 

Redaguota , nario Justas Š.
- Online žaidimams (kur žaidžia 2 ar daugiau žaidėjai vienu metu įskaitant ir jus) negalima dėti cheatų.
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
(redaguota)

Umm.. Vaikine, gali suprantama kalba parašyti ką šis Cleo mod'as daro? Jeigu tai kaip supratau aš ''Parašius „esp“ žaidime jūs matysite visus žmonių parašytus pranešimus chat'e, kurie yra net per 500 metrų, už šį mod'ą užblokuotas nebūsite'' tai taip ir rašyk, o ne kažkokia neaiškia savo paties išgalvota kalba ..

P.S pagal tavo parašą puikiai suprantu kas tu per žmogus, jeigu vienintėlis realus gyvenimas yra kompiuteryje.. :DD. Dėl to ir rašyt nemoki, mokyklos nelankai, arba lankai vien dvejetukais... Gaila tavęs.

Redaguota , nario cCheerSs
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Umm.. Vaikine, gali suprantama kalba parašyti ką šis Cleo mod'as daro? Jeigu tai kaip supratau aš ''Parašius „esp“ žaidime jūs matysite visus žmonių parašytus pranešimus chat'e, kurie yra net per 500 metrų, už šį mod'ą užblokuotas nebūsite'' tai taip ir rašyk, o ne kažkokia neaiškia savo paties išgalvota kalba ..

P.S pagal tavo parašą puikiai suprantu kas tu per žmogus, jeigu vienintėlis realus gyvenimas yra kompiuteryje.. :DD. Dėl to ir rašyt nemoki, mokyklos nelankai, arba lankai vien dvejetukais... Gaila tavęs.

100% pritariu.
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

350kb.gif.60acf06a62660bcb545f8147b88ee261.gif

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4471 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...