Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4455 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki kanagi atsibodo man sėdeti rankas sudėjas taigi jieškau darbo, (Skype, Pardavinejimas hostingu, Prižiurėjimas gmailu, Pagalba žmonėms) taigi tokie če ir darbukai lengvi Kainos labai didelios nereike toks ir aš esu linksmas, mandagus, žmogelis Kaipkurie mano šita tema bus `neitemą` bet iš tokiu temu ir gali geru darbeliu susirasti. Buvau istoajs i hostersbay.lt darba :), Vpsnet.lt Ten irgi, bet išėjau nes ten nieko nemoką bevejk ir dauk labai darbo.

ačiu už išklausimą

Jai gali +R3P

Vpsnet.lt Ten irgi, bet išėjau nes ten nieko nemoką bevejk ir dauk labai darbo. - Čia be žodžiu aš vpsnet vaiku nepriema.

Vaiku, Matau neatpažysti vaikus, gali parašyti www.hostas.eu rytoj priims mane i darbo postą :), tie vaikai daugiau žino negu kad tie seniai :), šiaip laikais jau taip yrą. Beją tu i visus kiši mano kurtus APRAŠIMUS jau nervini kas tu toks domantai isivaizdoji :/ `seklys morką`

Sveiki, jeigu jau esate įstoję į VPSnet.lt , hostersbay.lt , gal galėtumėte rekomendacijų, kad TIKRAI BUVOTE ? Ar nebūsi melagius, kokia patirtis, stažas tavo atlikto darbo ?

Ten skypes nebudavo hostersbay.lt, tik kaip nuaini i weba ten turi atsidaryti lentele ir tau rašo žmogeliukai, O pats turi nuaiti i failus `webaista` ir tau metineja kiek žmoniu tau rašo kokie ir taip toliau

Apie vpsnet.lt ten padėdavau jiems perinstolioti OS i kitokisu dauk vargo užimdavo + prie skypes dirbdavau kaip maži vaikai rašynedavo iškur man žinoti tu neapgaudineji kad esi vpsnet.lt nu krč dauk darbo budavo :)

Apie vpsnet.lt ten padėdavau jiems perinstolioti OS i kitokisu dauk vargo užimdavo + prie skypes dirbdavau kaip maži vaikai rašynedavo iškur man žinoti tu neapgaudineji kad esi vpsnet.lt nu krč dauk darbo budavo :)

Hahah, kaip jokingą, bet jau hostas.eu prijeme :P

Kad tave priimtu i vpsnet, tai cia mazdaug tas pats kaip tau nukeliauti nuo zemes iki menulio :)

Kad i hostas.eu prieme - patikeciau, nes ten mazdaug tokio lygio paslaugos ir yra

Kokybiški VPS, VDS, DS serveriai - https://www.vpsnet.l...38fc8d2872f1ec6 (Vyksta 50% Akcija!)

(redaguota)

Kaip įmanoma tokį beraštį priimt į tokią normalią įmonę, kaip vpsnet? NEĮMANOMA. Mažiau skleisk erezijas, o tas komentaras, kad hostas.eu geriau nusimano už vpsnet žmones tai iš vis juokina. Pradžiai gal mokyklą pabaik.. Na bent jau lietuvių kalbą ir rašybą.

Redaguota , nario Lemon`
  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4455 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...