Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4248 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 7 mėnesių...
(redaguota)

Vasara bus 2 metai kaip turiu samsung galaxy s2 plus ir nesiskundžiu . Tiek kad jau android daugiau nebeatsinaujina . O šiaip kam nereikia naujovių tiesiog išmanaus telefono tai geras pasirinkimas . O ir priedo dydis bei pati išvaizda patenkinama .

O kas peikiat s2 plus kad šūdas ir t.t tai pūskit į krūmus .

Kas liečia s3 . 4 draugai turi juos ir visi skundžiasi kad išsijunginėja , nelaiko batkė , lagina ir t.t

Redaguota , nario rythukas
(redaguota)

Mano manymu, kai galima nusipirkti 4 branduolių telefoną už <500LTL, neverta dairytis į tokius aparatus kaip S2, kurie tik su dviem branduoliais. Tuo labiau, kad yra Android'as, kuris kaip ir minėta, lagina.

Turėjau prestigio telefoną trumpą laiką, pigų žinoma kaip ir visi ten jie, bet iš jų tos serijos tai berods geriausią, ~700 kaina jo buvo, na ir buvo tas 4Core 1.5GHz CPU, 2GB RAM, o veikė tai tragiškai. Aš net neįsivaizdavau jog taip gali būti, bet telefonas, nors ir galingas, bet buvo tiesiog nekokybiškai pagamintas, lagindavo pačiose keisčiausiose vietose, bet dažnai būdavo, jog vietose, kur tikrai yra ką nuveikti (telefonas gauna daug apkrovos), viskas veikdavo pakankamai sklandžiai. Ir taip visas tas telefonas veikė. Priekyje stovėjo 8MP kamera, o gale 13MP kamera, bet galinės kameros kokybė man priminė ~2MP, kai priekinė visiškai normaliai veikė. Tad taip. Mažai moki, daug gauni, bet gauni daug šūdo...

Pats turiu paprastą S2, pirktą jau prieš pustrečių metų.  Geras aparatas, nesiskundžiu. Kolkas nemačiau nei vienos programos, ar žaidimo, kurio jis neišvežtų (nors ant naujausių žaidimų jau ir jaučiasi lagas), nors telefonas ir nėra itin galingas. Viskas veikia kokybiškai. Patvarus, ne kartą jis pas mane kritęs, visi kampai apdaužyti ir kaip bebūtų keista, vienintelis defektas tai tas, jog nebeveikia vibratorius... Na, man jo ir nereikėjo :D. Atnaujinimų operacinės sistemos tai pat nėra, bet visada lieka galimybė įsirašyti modifikuotą ROM'ą, nusirootinus telefoną, taigi, yra ROM'ų su 4.4 versijos OS, ko gero bus ir su naujesnėm, tad nebėda. Ilgiausiai mano praturėtas telefonas ir ko gero geriausias mano turėtas telefonas kurio į nieką dar nesiruošiu keisti.

Tai pat tiems, kurie skundžiasi kažkokiais tai stebūklingais lagais atsirandančiais po kelių mėnesių. Tai jei nemokat naudotis aparatu, kad ir koks tas aparatas bebūtų, galiausiai jį visą taip sakant "apšikat", na ir jis pradeda prastai veikti, taip, tik po dviejų mėnesių, ar dar greičiau ir taip, tik dėl jūsų kaltės. Mano telefono veikimo kokybė nuo pirkimo pakito tik tiek, jog kaip ir minėjau, nebeveikia vibratorius.

Tai pat, naujesni Samsung Galaxy S serijos telefonai turi sumautą bobišką dizainą, priešingai nei šis.

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

Taip, dėl tų kinietiškų įmonių pritariu tau, neverta pirkti, bet jau tokie laikai, kai ir normalios įmonės išleidžia pakankamai galingus telefonus už mažą kainą :) Jei tiksliau, tai šnekėjau apie Microsoft Lumia 535 (<500LTL). Gal kam OS nepatiks, bet man ji geriau už Android. O jei kam Android patinka, yra Samsung Galaxy Core 2 :)

Redaguota , nario wDanis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4248 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...