Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki supergames.lt lankytojai. Aš ir Simonas (supergame- idealas SECOND) ieškome į komandą gero ir patikimo skripterio.

Mūsų vizija: mes norime sukurti real-life tipo serverį kuris sugebėtų patekti į TOP5 Lietuvos serverių sąrašą. Serverį kursime Bone-Country kaimeliuose, bet su galimybe pratesti žaidimo teritoriją iki kitų kaimyninių kaimelių arba kaimyninio miesto.

Dabartinė komanda: aš esu Saulius projekte esu reklameris, serverio vienas iš įkūrėjų, šiek tiek mapperis, įdėjų teikėjas ir serverio aprašymų, bei visokiausių forumo temų kūrėjas, esu ganėtinai draugiškas ir linksmas žmogus. Simonas- mapperis, grafikos dizaineris, bei pagrindinis serverio žmogus ir jo įkūtėjas, jis mėgsta labai tvarką ir yra sentimentalus, bet geras ir nuoširdus žmogus. Beto komandoje turi video kūrėją ir weberį.

Kokio žmogausmes ieškome: kai iš temos pavadinimo tikriausiai supratote, kad ieškome scripterio.

Į ką mes atsižvelgsime ieškant scripterio?

¤ Patirtis.

¤ Amžius.

¤ Bendravimas.

¤ Profesionalumas.

¤ Darbo atlikomo greitis.

Papildoma informacija- jei jūs esate naujokas šioje srityje arba tinginys, net nerašykite ir negaiškite savo, bei mano laiko... Mes turime daugybę įdėjų, todėl jums neteks nuobodžiauti. Pirmiausia apklausiu aš jei jūs man patiksite jus perims Simonas nuo kurio ir priklausys ar pateksite į mūsų komandą.

Kontaktiniai duomenys: Skype- Saulius_Alimanas

Redaguota , nario Alimanas S
aba4ef08391504c1185a88cd639ed3d061.jpg

Aš ir Simonas 

Kas jūs per veikėjai, prisistatykit blemba, kaškaip nei iš šio nei iš to negirdėti "Aš ir Simonas", šitą paskaičiau, toliau skaityti nebenoriu, nes permečiau akį, kas tie "jūs" niekur neradau, o kai žmonės ieško projektų ar kitų dalykų, mes visi jau įpratę pamatyti šioki tokį aprašą apie save. Redaguok ir sulauksi daugiau susidomėjimo :)

Kas jūs per veikėjai, prisistatykit blemba, kaškaip nei iš šio nei iš to negirdėti "Aš ir Simonas", šitą paskaičiau, toliau skaityti nebenoriu, nes permečiau akį, kas tie "jūs" niekur neradau, o kai žmonės ieško projektų ar kitų dalykų, mes visi jau įpratę pamatyti šioki tokį aprašą apie save. Redaguok ir sulauksi daugiau susidomėjimo :)

Kas norės užsiimti su šiuos projektu viską sužinos...
aba4ef08391504c1185a88cd639ed3d061.jpg

Mano vardas Simas. Man regis tu jau skaitei mano aprašymą.

Nesupratau dėl ko būtent tu mano pranešimą citavai. o šeip tas kuriam sakiau parisičiuhink tai įdomus žmogus yra :D prašo manęs į pm kad pamoką jam sukurčiau, padariau mini pamokėlę ant greičio, ką kaip daryti t.y bet be skripto, žodžiais, tai tas dar pradėjo varyt kad neaiškinčiau jam kaip ką daryt ir panašiai :DDD įdomus tas čiuvakas xD

Nesupratau dėl ko būtent tu mano pranešimą citavai. o šeip tas kuriam sakiau parisičiuhink tai įdomus žmogus yra :D prašo manęs į pm kad pamoką jam sukurčiau, padariau mini pamokėlę ant greičio, ką kaip daryti t.y bet be skripto, žodžiais, tai tas dar pradėjo varyt kad neaiškinčiau jam kaip ką daryt ir panašiai :DDD įdomus tas čiuvakas xD

Gal dėl to kad tu per durnas esi kad suprastum kodėl jis citavo ką?

Šūdserverių kūrėjo pavyzdys.

http://imgur.com/qSu2f1F,CYUq10W,zvWwJIR,OLqEzTo,nfAEsNU,MxwKyqU

Per tave 5 minutes gaišau kad tau parašyčiau kaškokę tai supistą atsiprašant pamoką, ir dar kaškas blogai? Neveltui lietuva.. ^.^

Nu taigi bus koks pyplius iš Vytės nemunėlio pradinės XD Patinka žmogui tiesiog peikti. Labai norėčiau pamatyt ką pats pasiekęs esi. Skripteris? nejuokauk.

8877f9fca93010e98a86ea8a50366354704.png 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4483 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...