Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taip ir maniau, kad ne tas kolektyvas čia. Paklausi nuomonės, tai prasideda kvailių išmintis - sportas ir t.t. Nors daugelis čia tik apsimeta, jais... Rašykit tie, kurie rūko, o ne tie, kurie nori parodyti kokį sveiką gyvenimą gyvena. Taigi žemo mentaliteto atstovai - nuomonės čia galit net nereikšti. 

Kaip kas supranta tai kietumas, mada ar ne... Rūkau ilgiau nei 8 metus normalias cigaretes, nesenai perėjau ant elektroninių - tai ir verslas ir hobis. Žinoma, daugelis to nesupras - juk per daug protingų vaikų pas mus lietuvoje... Na kvalifikuoti rūkoriai - laukiu jūsų pasisakymų.

Demaxas, kaip kas tuos pinigus paskirsto aš jų trūkumu nesiskundžiu.

Friskis, argumentuok savo pasisakymą.

Na aišku elektroninės cigaretės turi privalumų: mažiau kenkia, nėra kvapo, pigiau išeina rūkyti, galima rūkyti bet kur... Teoriškai atrodo kad elektroninės cigaretes įprastas lenkia. BET niekada neiškeisiu tikro tabako(apie tabako kokybę nepradėkim...) į šį elektroninį variantą. Aš rūkau nes man tai patinka(ir dėl įpročio), traukdamas elektroninę cigaretę, aš nejaučiu to dūmo... Man patinka kai jauti ką rūkai, tie kartūs dūmai.... Kitas dalykas tai kad po elektroninės cigaretės nesijaučiu parūkęs kaip nuo tikros(galima ginčytis kad silpną rūkiau). Todėl visada liksiu prie tikrųjų!

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Na aišku elektroninės cigaretės turi privalumų: mažiau kenkia, nėra kvapo, pigiau išeina rūkyti, galima rūkyti bet kur... Teoriškai atrodo kad elektroninės cigaretes įprastas lenkia. BET niekada neiškeisiu tikro tabako(apie tabako kokybę nepradėkim...) į šį elektroninį variantą. Aš rūkau nes man tai patinka(ir dėl įpročio), traukdamas elektroninę cigaretę, aš nejaučiu to dūmo... Man patinka kai jauti ką rūkai, tie kartūs dūmai.... Kitas dalykas tai kad po elektroninės cigaretės nesijaučiu parūkęs kaip nuo tikros(galima ginčytis kad silpną rūkiau). Todėl visada liksiu prie tikrųjų!

Rūkau tiek tikras, tiek elektronines, bandžiau net piktžolių... Ar kalijaną užsikuriu.

Iš dalies sutinku, tačiau labai panašus variantas irgi išeina. Tabako skystį 26mg nusiperki ir ant kokio protank III prarūkai - pasijaus ir kartumas ir dusulys. :D O dėl "kenkimo" - neištirtas dalykas, tačiau jeigu Amerikiečiai rūko, galima ir mums!  :D

Bet čia kiekvieno nuomonė - jau daug tokių neva "sveikuolių" čia pasisakė.

(redaguota)

Rūkau tiek tikras, tiek elektronines, bandžiau net piktžolių... Ar kalijaną užsikuriu.

Iš dalies sutinku, tačiau labai panašus variantas irgi išeina. Tabako skystį 26mg nusiperki ir ant kokio protank III prarūkai - pasijaus ir kartumas ir dusulys. :D O dėl "kenkimo" - neištirtas dalykas, tačiau jeigu Amerikiečiai rūko, galima ir mums!  :D

Bet čia kiekvieno nuomonė - jau daug tokių neva "sveikuolių" čia pasisakė.

Aš manau kad sveikiau, kadangi rūkant įprastą cigaretę tu trauki dūmus, o jie yra degimo produktas... Bet žinoma kartu sutrauki ir daug negerų dalykų. Priešingai yra su elektronine cigarete, jose kaitinimo elementas garina skystį ir vartotojas jį sutraukia. Manau skamba sveikiau, na nors dar klausimas iš ko gaminamas tas skystis...

Bet jeigu žmogus rūpinasi sveikata, nemanau kad jis apskritai rūkys.

Redaguota , nario Justas Š.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Aš manau kad sveikiau, kadangi rūkant įprastą cigaretę tu trauki dūmus, o jie yra degimo produktas... Bet žinoma kartu sutrauki ir daug negerų dalykų. Priešingai yra su elektronine cigarete, jose kaitinimo elementas garina skystį ir vartotojas jį sutraukia. Manau skamba sveikiau, na nors dar klausimas iš ko gaminamas tas skystis...

Bet jeigu žmogus rūpinasi sveikata, nemanau kad jis apskritai rūkys.

Pats karts nuo karto gaminuosi skysti, bazės - nekelia itin gerų atsiliepimų... Net nežinau, ką galvoti...

Taip ir maniau, kad ne tas kolektyvas čia. Paklausi nuomonės, tai prasideda kvailių išmintis - sportas ir t.t. Nors daugelis čia tik apsimeta, jais... Rašykit tie, kurie rūko, o ne tie, kurie nori parodyti kokį sveiką gyvenimą gyvena. Taigi žemo mentaliteto atstovai - nuomonės čia galit net nereikšti. 

Kaip kas supranta tai kietumas, mada ar ne... Rūkau ilgiau nei 8 metus normalias cigaretes, nesenai perėjau ant elektroninių - tai ir verslas ir hobis. Žinoma, daugelis to nesupras - juk per daug protingų vaikų pas mus lietuvoje... Na kvalifikuoti rūkoriai - laukiu jūsų pasisakymų.

Demaxas, kaip kas tuos pinigus paskirsto aš jų trūkumu nesiskundžiu.

Friskis, argumentuok savo pasisakymą.

Sportas - kvailių išmintis?

išeik į lauką taip pasakyk, iškart pas traumatologą gali eiti

Sportas - kvailių išmintis?

išeik į lauką taip pasakyk, iškart pas traumatologą gali eiti

Supranti, bent kas tas sportas yra vaikine? Sėdėdamas prie kompiuterio - rodai rezultatus čia visiems... Pasakiau abstrakčiai, nes būtent tu ir esi tas kvailys, kuris tik šneka, bet nieko nedaro - motyvacija internete pritraukė? Ir kas, kad pasakyčiau? Tikrai man nuo to blogiau nebūtų, būtų blogiau tik tiems tavo didiesiems lietuvos sportininkams. Nebe taip suprantat kas tas sportas ir yra... Turnikas ir daugiau nieko nematot. Nors sveikintinas reikalas, nieko prieš tai neturiu. Tiesiog nereikia perdėti!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4502 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...