Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4504 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Laba vakara žmogučiai..

Reikėtų žmoniu į projekta.

Reikią:

1 Weberio.
1 Gfx'erio.
2~3  testeriu.

Šiektiek apie projekta..

• Tai naujas RPG projektas aš ji pats skriptinų ir mappinu,kas be ko aš moku webinti tačiau aš guliu kauno klinikose tai aš daugiau laiko skyriu modui,tai vat,modifikacija gatava 45%,viskas kurtą nuo 0 veiksmas vyksta visur,tai reiškia kad galėsit issikurti visur kur tik nuorėsit,daleiskim jus studentas arne? ir jus nusiperkate nauja kompiuterį ir ji galėsit užšisakyt iš UAB Greitas Internetas,už ji mokėsit realiom sumom 50.00 LT per menėsi,dėl mašinu ja gauti būs labai sunku,vairuoti galėsit tik būdami 25 metų,automobilio teisęs būs gauti labai sunku kad apmažėtu nesamoniu.

• Autobūsų sistema sukurta neperseniausiai,šiektiek apie ja.. Summapintą autobusu stotys,autobusai važinęs pagal mano nustatyta laika daleiskim 18:00 ~ 18:20 Las - Vegasas - Kaunas, Dėl tu miestu nežinau bandau mappinti atskyrai kažką nes manau sedėt trijose miestose nesedėsim argi ne taip? esme toliau apie autobusus jus ilipe į autobusa galėsit isirinkti kur važiosit ir tikru laiku išvažiosit jus apie mašinas nesvajokit nes.. turėsit augti ir taip toliau :D .. Autobusai atrodys kaip šiolaikiniai lietuvos autobusai.

• Mašinu sistema,jos nelėks daleiskim kaip jus nusiperkat infernusą ir chujarinat ant 260 ane? ne ne jus turėsit belenkokią mašina gerinti pirkti geresni varikli ir visas kitas dateles už kurias reikes mokėti teks taupyti arba dirbti mechaniku. :)

Taip žinau nepatikėsit.. bet kaip gryšiu iš klinikų bus video su sistemom :)

Čia dar ne viskas nepasakosiu nes būs neįdomu.. 

Skype po apačia:

Viskas įmanoma kaip to nuori :)

Pagarbiai Donatas. :song: 

Redaguota , nario LoaDinG.

Iš kažkur turiu savo skype kontaktuose, reiškias patikimas (sukčius ir kitokius įtartinus čiūviakus trinu dažniausiai) ;) Tiesa, galiu padėt su PAWN, arba konsultuot jei reiks

Va Arnelis mūsų žinau tave ačiū :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4504 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...