Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4490 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras kažkaip norėčiau paklausti ar kai žaidžiate LoL'ą ar koki kitą žaidimą jūs kai nusiperkat koki žaidima arba taip koki 4free  game lošiat kaip lol'as jus į jį kišat pinigus nu žaidžiat ten kišdami savo pinigus į žaidimus, kad turėtum kažką geresni negu kitų arba kad pats pirmas tą turėtum darot jūs taip?

Ant kokio game?

Kokia suma jau išleidote tam game?

Ar gailites?

:)

Anksčiau daug išleisdavau. Vos prieš metus tik viską ką išleidau "atpirkau". Dabar jau kažkaip nebeskaičiuoja jeigu perku kokį žaidimą ar ką. Jeigu jis man patinka, aš jį ir nusiperku.

Žėk čia aš dbr neskaitau va nusiperki game (tos sumos neskaitom pvz) ir tada dar pvz perki papildymus ar kokio jų item nu taip?

Labai retai perku.. Pigiausia ir geriausia mano prekė buvo CS:GO už 10LT. Išviso į steam sukišęs 80LT. Litų į itemus ir panašiai nekišu. Kas svarbiausia: Neprašiau tėvų, kad duotų pinigų ant žaidimų, tad ir neturiu problemų.

Dėkui už nuomone :)

Man 1 klausimas dar užstrigo dėl ko visi žaidžia tą Lol'ą?

Mano manymu idomus zaidimas todel ir losia + galima pasipelnyti is zaidimo :)

Nu pasipelnyti kaip žiūriu pavyksta žmonėms bet jeigu žaidžia tiktai kad pasipelnyti tai nežinau tada.. Aš pavyzdžiui žaidžiu panašų į lol'ą game bet jisai man asmeniškai yra pats geriausias iš tokių game kaip lol'as dota2 juos apdeta grafika tikrai geresne ir viskas lengviau valdosi ir įdomiau tiktai gal sunkiau žaisti..

Nu rimtai kame prikolas tame žaidime kad jūs žaidžiate ji ir tesiog "Aukinat" kuom jis užvelka?

Pritariu tau :)

Nu pasipelnyti kaip žiūriu pavyksta žmonėms bet jeigu žaidžia tiktai kad pasipelnyti tai nežinau tada.. Aš pavyzdžiui žaidžiu panašų į lol'ą game bet jisai man asmeniškai yra pats geriausias iš tokių game kaip lol'as dota2 juos apdeta grafika tikrai geresne ir viskas lengviau valdosi ir įdomiau tiktai gal sunkiau žaisti..

Nu nezinau tiesiog ji visi megsta ir as ji pamegau ispradziu irgi niekinau bet kol neuzsikabinau poto laiko pradejau jau zaisti darbar net padedu rengti turnyrus ir gaunu uz megstamo zaidimo turnyru rengima pinigus tai ka zn kam patinka tas ir zaidzia. :)

https://www.facebook.com/groups/juokaujam/ - Pirkit, parduokit, keiskit, juokaukit. NEMOKAMAI!!!

Nu nezinau tiesiog ji visi megsta ir as ji pamegau ispradziu irgi niekinau bet kol neuzsikabinau poto laiko pradejau jau zaisti darbar net padedu rengti turnyrus ir gaunu uz megstamo zaidimo turnyru rengima pinigus tai ka zn kam patinka tas ir zaidzia. :)

Dėkui tau už tavo išreikšta nuomone :) šiaip pritariu kas patinka tas žaidžia man nieko prieš bet jeigu žaidžia vien, kad poto parduotusavo acc ir gautu lt tai nesuprasiu tų žmonių jie tada žaidžia kad užsidirbtu nors nenori lošti taip aš tiktai suprantu tuos žmones :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4490 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...