Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4073 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš siūlau žmonės greitą serveriai.lt domeną (Neribojamas), visų pirma tų siūlai trečios rūšies subdomeną, kuris yra visiškai bevertis ir antra koks skirtumas kur registruotas domenas, jo neapribosi, ir galų gale, kas pasims jeigų normalų saitą pasidaryt, galbūt išpopuliarins jūs tiesiog jį nupisit ir viskas, arba vieną dieną uždarysit projektą ir tas žmogus nebegalės mokytis, užbaigti svetainės. Jau geriau tada hostinger.lt kokį pasiemį ar iš tų kitų nemokamų, bet tikrai ne pas kažkokius, nepažįstamus žmones sedėt hostinge ir būti priklausomiems.

Sveiki, norėčiau gauti subodėną.

nerašysiu jokiu pievų kokių kiti rašo ,( prašau duokit man domėna, busiu geras ir t.t)

Tiesiog jei  gaučiau subodėma, dažniausiai testuočiau savo reikmenymis, dažniausiai testuoju seo sistemas, viena naudo yra iš manęs  kita iš jūsų . manau į tai atsižvelgsite

iki

Aš siūlau žmonės greitą serveriai.lt domeną (Neribojamas), visų pirma tų siūlai trečios rūšies subdomeną, kuris yra visiškai bevertis ir antra koks skirtumas kur registruotas domenas, jo neapribosi, ir galų gale, kas pasims jeigų normalų saitą pasidaryt, galbūt išpopuliarins jūs tiesiog jį nupisit ir viskas, arba vieną dieną uždarysit projektą ir tas žmogus nebegalės mokytis, užbaigti svetainės. Jau geriau tada hostinger.lt kokį pasiemį ar iš tų kitų nemokamų, bet tikrai ne pas kažkokius, nepažįstamus žmones sedėt hostinge ir būti priklausomiems.

Išmok normaliai cituoti, kitas dalykas, suklydau rašant, talpinimas yra iš serveriai.lt, pasižiūrėk nuo kada kai kurie nariai registruoti :)

nerašysiu jokiu pievų kokių kiti rašo ,( prašau duokit man domėna, busiu geras ir t.t)

Tiesiog jei  gaučiau subodėma, dažniausiai testuočiau savo reikmenymis, dažniausiai testuoju seo sistemas, viena naudo yra iš manęs  kita iš jūsų . manau į tai atsižvelgsite

iki

Priimk į skype ;)

iki

Kad niekas nesakė "duokit man subdomeną" niekas nenori apart tavęs.

(redaguota)

Apgailėtina, jau kiek nusirito, kad būtų Aivaras senasis webshelp.eu savininkas, būtų tvarka. Dabar totali pieva ten pas jus.

Tai tik nieko vertas tavo spėjimas. Nebent savo spėjimą pagrįstum kuom būtų tvarka ir ką jis gali ko negali Gintaras. O šiaip pasirinkimo laisvė kur ieškoti pamokų, kur mokytis, ką naudoti ir pnš :) Žmogus nori padėti nemokamai ir tai yra liuks, o dėl svetainių "nupisimo" nepagavau nieko. Kaip galima pavogti jei ten tik mokymosi tikslams? Niekas nekurtų kažkokio projekto ar dar kažko tai :D Mokymosi darbas bevertis tad nematau kame čia bėda. Pasimokius juk visada galima pereiti prie tikro, tvirto pagrindo ir kurti ant savo hostingo.

Siūlo už pinigus - blogai, siūlo nemokamai - blogai. Tai ko jūs norit išviso?

Šiuo postu aš tikrai nenoriu palaikyti nei vienos nei kitos pusės tad būsiu nešališkas šiuo klausimu, tiesiog išsakiau savo nuomonę.

Redaguota , nario Barzdocius
(redaguota)

Tai tik nieko vertas tavo spėjimas. Nebent savo spėjimą pagrįstum kuom būtų tvarka ir ką jis gali ko negali Gintaras. O šiaip pasirinkimo laisvė kur ieškoti pamokų, kur mokytis, ką naudoti ir pnš :) Žmogus nori padėti nemokamai ir tai yra liuks, o dėl svetainių "nupisimo" nepagavau nieko. Kaip galima pavogti jei ten tik mokymosi tikslams? Niekas nekurtų kažkokio projekto ar dar kažko tai :D Mokymosi darbas bevertis tad nematau kame čia bėda. Pasimokius juk visada galima pereiti prie tikro, tvirto pagrindo ir kurti ant savo hostingo.

Siūlo už pinigus - blogai, siūlo nemokamai - blogai. Tai ko jūs norit išviso?

Šiuo postu aš tikrai nenoriu palaikyti nei vienos nei kitos pusės tad būsiu nešališkas šiuo klausimu, tiesiog išsakiau savo nuomonę.

Visiskai pritariu siai nuomonei :)

Redaguota , nario WaSHkaZ

123 kompanija - www.123kompanija.do.am

Nori usidirpt pinigu? - http://adf.ly/?id=6354420

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4073 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...