Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4513 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Kaip žinote ieškau pluginerio.

Kuriu projekta, bet nesu plugineris, aš tik atsakingas už web'a ir VPS.

Taigi, reikia žmogaus kuris tik patobulintu pluginus.

ir reikėtu dar kad sugebėtu su "MyCommands" 

bei su "RankUp"

ir kiti pluginai, tesiog patobulinti.

Kreipkites į skype: nedas20002

Ačiū už dėmesi.

Serveris jau turi web'a: www.godmc.96.lt

Redaguota , nario nedas2121

5_swsww.png

Kad pluginus redaguot aukštojo mokslo nereikia, atsidarai su kokiu N++ ir pasikeiti kaip reikia..

Žinau, man nereikia lietuvinti ar kažka pnš. pas tai moku, bet man reikia sutvarkyti, kad res'a didesni už pinigus būtų, kad tik galėtu kurti ir fc už pinigus, paskui reikia kad sukurtu man komanda su "MyCommands" o pagal ta sukurta, aš pas susikurčiau kitas komandas, ir RankUp sutvarkyti, nes kažkodėl meta error'a

Daugiau nieko nereikia....

5_swsww.png

Žinau, man nereikia lietuvinti ar kažka pnš. pas tai moku, bet man reikia sutvarkyti, kad res'a didesni už pinigus būtų, kad tik galėtu kurti ir fc už pinigus, paskui reikia kad sukurtu man komanda su "MyCommands" o pagal ta sukurta, aš pas susikurčiau kitas komandas, ir RankUp sutvarkyti, nes kažkodėl meta error'a

Daugiau nieko nereikia....

Galėčiau padėt, bet pats dabar užsiėmęs butent su šituom. O dėl rankup, tai gal plugino versija nesuderinta su serverio? Pasižiūrėk error'o pradžioj dažniausiai yra parašyta, jeigu tai rašybos ar netinkamai padėtas ženklas.

graphic.png

Galėčiau padėt, bet pats dabar užsiėmęs butent su šituom. O dėl rankup, tai gal plugino versija nesuderinta su serverio? Pasižiūrėk error'o pradžioj dažniausiai yra parašyta, jeigu tai rašybos ar netinkamai padėtas ženklas.

Na būtų puiku jeigu padėtum

O štai ką rašo RankUp, kai parašai /Rankup

Štai: There is not a default ladder configured!

5_swsww.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4513 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...