Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4515 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Taigi, vėl kreipiuosi į jus, skripteriai! Man yra reikalinga pagalba. Skriptinau su draugo padaryta pamoka VIP nusiėmimo laiką, ir man išmetė du tokius error, kur nesuprantu, ką jie galėtu reikšti. Tiksliau pasakius žinau ko trūksta, bet nesuprantu ką padaryti, kad šis dalykas atsirastu. Taigi viską pateiksiu Pastebin tinklapyje:

Sukurtas Public:

http://pastebin.com/eXFRqYSU

Klaidos:

http://pastebin.com/53AnfD0M

Visas skriptas yra rašytas ZCMD arba kitaip tariant SSCANF kalba. Manau padėsite man! Laukiu atsakymų čia, bet jei matysite kad per čia negalite, būkite malonūs, pakvieskite į Skype bmxlyder

Los-Angelas.lt Paprastas žaidėjas.

Visas skriptas yra rašytas ZCMD arba kitaip tariant SSCANF kalba.

Nei sscanf, nei ZCMD nėra kalbos...

Kam tu keli į pastebin? Užtektų copy/paste kodą tiesiai čia.. Nes dabar net neaišku kuriose eilutėse klaidos.

Bet manau kad bus problema su tavo Y_ini naudojimu, tu net neatidarai failo, čia ne dini.

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4515 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...