Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4121 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Sveiki. Kaip supratote iš pavadinimo man reike pagalbos.. Su pluginai. :)

Labiausiai reiktų kaip parašai (/plugin) išmestų mano sufaikintą pluginą.. Na o domina ir jūsų pluginai, palietuvinti.. Už tai atsilyginsiu +10 rep ( Gsl ir daugiau nežinau kiek max galima, kiek mačiau tai visi po 10 kalba)

"Na o domina ir jūsu, palietuvinti už tai 10 REP, žmonės galvoji ims ir duos Lietuvintus pluginus, žinai kiek yra eilučių... Manai dalinsis labai gerai išverstais pluginais. Pats verskis. Nekurk išvis projekto šūdservi sukursi, pačiam reikia sugebėt viską

"Na o domina ir jūsu, palietuvinti už tai 10 REP, žmonės galvoji ims ir duos Lietuvintus pluginus, žinai kiek yra eilučių... Manai dalinsis labai gerai išverstais pluginais. Pats verskis. Nekurk išvis projekto šūdservi sukursi, pačiam reikia sugebėt viska

Tai vat, kad nuomonės neprašiau.. Duos tai duos neduos tai neduos. :) Mano reikalas kūrsiu ar ne :) 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4121 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...