Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4517 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

12c10bbbce36d61ec70712cb2952b56f971.png

Sveiki, taigi gal jau kas nors ir žinote mane šiame forume, o tiem kas nežino ir kuriu šią temą.

Taigi šiame forume prisistatau savo YouTube kanalo vardo - LGaming OFFicial

Kodėl Lgaming ? L- Lietuva , arba tai gali reikšti mano vardą :P

Taigi kanale keliu ir kelsiu žaidimų tutorialus, gameplay, beveik kiekvienam video aprašyme yra žaidimo parsisiuntimas.

Šiuo metu turiu 32 Prenumeratorius. Man tai yra tikrai nemažai, visdėlto visi nuo kažko pradedame. Bet žinoma būčiau labai dėkingas jei prenumeruotumėte mane :) Bet turiu virš 10 500 peržiūrų, kas man atrodo tikrai įspūdingai turint tik tiek Prenumeratorių :)

Naujausias video : 

http://www.youtube.com/watch?v=eNF-qsTIR7U

Planai ateičiai :

Surinkęs 50 Prenumeratorių žadu daryti Steam Gift Give-Away.

Surinkęs 100 Prenumeratorių žadu daryti dar vieną Steam Gift Give-Away.

Surinkęs 500 Prenumeratorių žadu daryti konkursą kurio metu bus galima laimėti bent 3 Steam Gift.

O toliau bus matyt, priklausys nuo jūsų :)

Bet jau seniai nekėliau video nes neturiu laiko, atrodo čia paprastas pasiteisinimas ar panašiai, aš taip pat seniau nesuprasdavau kaip galima neturėti laiko, jg jo visada galima rasti, bet taip tikrai nėra :(

Bet gerai einam toliau taigi ką norėtumėte išvsti mano kanale rytoj ?

Option A: Car Mechanic Simulator 2014 Ep.2

Option B: PayDay 2 Episode 4

Option C: Grid 2 Gameplay

Man jūsų nuomonė yra svarbi, tad išreikšit ją, už protingus komentarus ar Prenumeratas nepagailėsiu Rep, žinau už juos valgyt nenusipirksi, bet tai vienintelis dalykas kurį gali duoti šiame forume.

Taip pat galiu video gale įdėti jūsų reklama. Reklama taip pat turėtų būti susijusi su žaidimais kaip: steam gift pardavimas, kompiuterių aksesuarų pardavimas,žaidmų serveriai ar žaidimų forumai, arba galima apsikeisti reklamomis savo YouTube kanale, bet tai taip pat turėtų būti susije su žaidimais.

Tai manau tiek, ačiu kad užsukote, ačiū jei skaitėte bent dalį ką parašiau ir iki rytoj, kai įkelsiu naują video ;)

Redaguota , nario Lgaming Official

e2f278bf64f7cb7fa733b891e59bee7c259.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4517 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...