Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4518 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai kad to LRG veiksmas pagrinde vyksta sf,aš kalbu apie tokius serverius kur butu veiksmas būtent LS mieste.

Gerai išvardinsiu kokius aš žinau: LSGyvenimas.lt Real-Life.lt  ir RPG-Life.lt ir tu nori pasakyt kad čia daug pvž lyginant su sf ?

Dėje , bet lrg.lt vyksta veiksmas labiausia ls mieste gali jau tik nepasakot lošiau ten du su viršum metų tai tikrai žinau , o tuose 3 serveriuose lošia daug ir nemanau , kad ką nors sudomins naujas..

Dėje , bet lrg.lt vyksta veiksmas labiausia ls mieste gali jau tik nepasakot lošiau ten du su viršum metų tai tikrai žinau , o tuose 3 serveriuose lošia daug ir nemanau , kad ką nors sudomins naujas..

Na aš irgi žaidžiau tam LRG.lt prieš du ar kiek ten metu kai dar skripteris buvo Emmanuel_Diaz tai direktorius buvau 3-4 kartus tai dar buvo SF miestas tik o kai prijungė LS miesta tai nelabai ten buvau bet ir tai tas LRG.lt lankomumas tai krinta tai kyla.

Bet tu kalbi kad LS tie kur išvardinti mano yra daug žaidėju ir niekas nežais naujuose tai gerai tada pakalbėkime apie SF yra daug serveriu Sarg.lt Rls.lt SFG.lt ir t. sudėjus viska gaunasi gan didelis skaičius,LS irgi gali žaisti ir 50 ir daugiau tiesiog reikia mokėti sudominti.

Serveriui.

Tai tada kurk LS mieste,bet tada daug darbo reikės įdėti arba gali ringtis LV miesta nes ten gyvuoja tik 1 serveris populiarus.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Na aš irgi žaidžiau tam LRG.lt prieš du ar kiek ten metu kai dar skripteris buvo Emmanuel_Diaz tai direktorius buvau 3-4 kartus tai dar buvo SF miestas tik o kai prijungė LS miesta tai nelabai ten buvau bet ir tai tas LRG.lt lankomumas tai krinta tai kyla.

Bet tu kalbi kad LS tie kur išvardinti mano yra daug žaidėju ir niekas nežais naujuose tai gerai tada pakalbėkime apie SF yra daug serveriu Sarg.lt Rls.lt SFG.lt ir t. sudėjus viska gaunasi gan didelis skaičius,LS irgi gali žaisti ir 50 ir daugiau tiesiog reikia mokėti sudominti.

Tai tada kurk LS mieste,bet tada daug darbo reikės įdėti arba gali ringtis LV miesta nes ten gyvuoja tik 1 serveris populiarus.

Tai tada aišku buvo , kad sf pagrindinis. Dabar išvis serverio lankomumas kritęs yra ir arti projektas užsidarymo ar pardavimo. Bet šeip pagrindas dabar tikrai LS. SF niekad , nieko nepamatysi.

Tai tada aišku buvo , kad sf pagrindinis. Dabar išvis serverio lankomumas kritęs yra ir arti projektas užsidarymo ar pardavimo. Bet šeip pagrindas dabar tikrai LS. SF niekad , nieko nepamatysi.

Tas LRG.lt turėjo daug progu bet jomis nepasinaudojo pilnai.

Šiaip kaip minėjau su LS galima daug pasiekti tik reikia sudominti žaidėjus tas yra svarbiausia.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4518 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...