Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4518 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, turiu kelis klausimus.

1. Tarp manęs ir draugo, jungiantis rodo "Relayed connection" arba "Relayed Tunnel". Tiek hamachi, tunngle, evolve, net per skype failai siunčiasi labai lėtai, žaidimuose negalim vienas prie kito prisijungti, o jei ir prisijungiam, tai lagas toks, kad vienam kažką padarius, kitas tai pamato po ~2 min. Su kitais viskas puikiai veikia. Kiek skaitinėjau, tai rašė, kad gali būti per didelis atstumas, tačiau mes gyvenam apie 500m vienas nuo kito. Net tiekėjas tas pats. Tik skirtumas toks, kad jis naudoja wi-fi, o aš laidinį internetą. Taigi kokia to relayed connection priežastis ir kaip jį sutvarkyti?

2. Antras klausimas dėl minecrafto. Nesame legalai ir norime pasileisti serveriuką, kur žaistume ~2-3 žmonės. Ar įmanoma kaip nors padaryti, kad pats serveris turėtų modus, tokius kaip morph, biomes o'plenty, industrial craft ir pnš? Ar čia būtina visus tuos modus turėti savo klientuose? Ir jei turėsime tuos modus klientuose ar viskas veiks mp?

3. Kaip modus įrašyti į klientą? Daugumoj youtube tutorialų, žmonės naudoja ne crackintus klientus, arba po forge įrašymo crackintuose, jiems atsiranda profilis pavadinimu Forge. Aišku toks profilis man neatsiranda.

4. Kaip reikia atsidaryti portus? Routeris D-link Dir615 M1 (http://www.dlink.lt/lt/products/2/1693.html). IP išorinis, bet visi portai uždaryti. Atidaryti tik tie, kuriais naudojasi tokios programos kaip utorrent ir pnš, bet juos tos programos atsidarė pačios ir savaime aišku, kad keli procesai ant vieno porto vykti nelabai gali. Kuo skiriasi TCP nuo UDP? Ar gali būti, kad tas relayed connection, apie kurį kalbėjau pirmame klausime, atsirado dėl uždarytų portų?

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Sveikas,

1. Gal pas tavo draugą Wi-Fi internetas labai lėtas, o gal pas jūs abu internetas lėtas, koks tekėjas ?

2. Taip, įmanoma ir meturinti legaliu minecraft'ą.

3. Nevisai supratau jūsų klausimo..

4. Galimas variantas, negarantuotas.

1. Nėra labai lėtas pas jį, o maniškio greičiai yra mano paraše, taipogi ne iš lėčiausių.

2. Kaip?

3. Turiu nelegalų launcherį ir įrašius forge, jis man neveikia. Įjungus launcherį, būna profilių pasirinkimai. Kiek žinau, kai forge yra įrašytas, tai ir turėtų toks profilis atsirasti launcheryje.O jis man neatsiranda ir to pasekoje forge neveikia.

3113187470.png

1. Nėra labai lėtas pas jį, o maniškio greičiai yra mano paraše, taipogi ne iš lėčiausių.

2. Kaip?

3. Turiu nelegalų launcherį ir įrašius forge, jis man neveikia. Įjungus launcherį, būna profilių pasirinkimai. Kiek žinau, kai forge yra įrašytas, tai ir turėtų toks profilis atsirasti launcheryje.O jis man neatsiranda ir to pasekoje forge neveikia.

Paklausk PreFixS, šitas asmuo manau jums padės, gal daugiau išmanąs už mane, nes aš nenoriu tave "apgauti/ suklaidinti".

Sėkmės

6rSXNWf.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4518 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...