Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4496 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Eisiu iškarto prie reikalo. Ieškau projekto prie kurio galėčiau dirbti kaip skripteris.

Prie pawno dirbu keletą metų, dirbu su MYSQL.  Nuo tuščios modifikacijos nekursiu, nes neturiu tiek kantrybės. Jeigu jau turit modifikaciją galiu ją taisyti, ( jeigu modifikaciją nesurišta ar kas kitko), ją taipogi surišiu. Galiu kurti įvairias sistemas, redaguoti dabartinės sistemas perdaryti, kurti didelias sistemas. ( verslai, turgus, darbų sistemos, ir dar daug kitų dalykų. Laukiu pasiūlymų. Galit į AŽ arba čia. Projektas privalo turėti lėšas, domeną ( su .LT galūnė), weberį, maperį. Komentaruose parašykite savo projektą, asmeninius kontaktus, susisieksiu.

Tai pat kažkas galėjo pasinaudoti mano skype, dėl projektų. Ji buvo pavogta kaip skype, tad kas buvo rašė dėl projektų ir turėjo mano skype, iš mano skypės galėjo rašynėti dėl projektų kaip skripteris. Laukiu pasiūlymų.

Kaip tu mane juokini kad keiti accountus sg ;DDDD

Nereikia, tik. Turėjau dar vieną vartotoją, tačiau paprašysiu,kad prilietu prie šios paskyros. :), kad problemų nekiltų. O šeip galėtum sau ir reputacijos taškų nesidėti, ir juokini turėdamas vartotoją Arminas, bandai kažką pasakyt protingo, tačiau nesigauna. ;/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4496 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...