Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.Nežinau čia ar ne čia rašau, bet pradėjau kurti VVP panelę šiaip savo smagumui,tačiau atsibodo, nes kažkaip nebėra daugiau ten ką ir prikurti, nes kaip ir nėra serverio ant kurio galėčiau ją kurti.

Panelėje nieko daug nėra tiesiog keli pagr. dalykai bei CSS pridėjau tokių idomesnių ir pnš.

Sukurta admin panelė kurioje galima valdyti vieną vartotoją arba visus iš karto:

Tarkim norint visiems žaidėjams pridėti po 100LT tereiks paspausti vieną mygtuką, o valdyti atskirą vartotoją galima įvedus jo vardą į tam tikrą laukelį.

Tie kas moka kažką su PHP tikrai bėdų dadaryti panelės neturės.Tie kurie nemoka nieko su PHP turės proga išmokti ja naudotis, nes tai yra tikrai lengvas bei paprastas kodas.

• Visi puslapiai laikomi "func.php" faile.Norint sukurti naują puslapį kurio nuoroda bus tarkim servas.lt/index.php?p=10 tereikia prirašyti mažą porciją kodo:
else if($page == 10)//jūsų naujas puslapis
{
  echo'
   Jūsų naujo puslapio turinys.
  ';
}

LOGIN: Erlis_John

Pass: erlis1

Po kolkas nera linko parsisiusti.

Jeigu turite kokių nors klausimų su šia panele tikrai rašykite šioje temoje, padėsiu kiekvienam :)

Redaguota , nario fLow
(redaguota)

Žiauriai dėkui, senai ieškojau kaško panašaus kad galėčiau pabaigti kurti mokymosi tikslams, noriu paklausti, o ant VVP tiesiog fetch_field ir t.t ar ne? t.y kad galėčiau dar kašką dasidėti tik mysql funkcijos ir atvaizdavimai?

Patiko: http://www.chilling.lt/vvp/sig.php?id=1

Redaguota , nario Bičas
(redaguota)

Gal galit kas numesti pamoką kaip kurti arba editint vvp? Atsidėkosiu REP

Redaguota , nario Idealas

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

Jeigu dar kažko apie mane nežinai, tai brūkštelk į skype :) 

Mielai atsakysiu :)

(redaguota)

Žiauriai dėkui, senai ieškojau kaško panašaus kad galėčiau pabaigti kurti mokymosi tikslams, noriu paklausti, o ant VVP tiesiog fetch_field ir t.t ar ne? t.y kad galėčiau dar kašką dasidėti tik mysql funkcijos ir atvaizdavimai?

Patiko: http://www.chilling.lt/vvp/sig.php?id=1

Kad kažką iš MYSQL ištraukti ir atvaizduoti tam tikram vartotojui tau tereikia rašyti $row['kazkas'] ir tiek. Viskas ten jau padaryta :)

Be to, kad pasikeisti parašo foną reikia redaguoti sig.php failą.Čia tiesiog, kad žinotum :)

Gal galit kas numesti pamoką kaip kurti arba editint vvp? Atsidėkosiu REP

Na nelabai kažką manau ir išmoksi.Tiesiog reikia turėti pagrindines PHP žinias.T.y. kaip išgauti iš duombazės duomenis ir pnš.

Na gali pasiskaityti internete daug visokių pamokų.Bet bent jau aš tai nežinau ar yra tokių kur tiksliai moko daryti VVP :(

Redaguota , nario fLow

Kad kažką iš MYSQL ištraukti ir atvaizduoti tam tikram vartotojui tau tereikia rašyti $row['kazkas'] ir tiek. Viskas ten jau padaryta :)

Be to, kad pasikeisti parašo foną reikia redaguoti sig.php failą.Čia tiesiog, kad žinotum :)

Na nelabai kažką manau ir išmoksi.Tiesiog reikia turėti pagrindines PHP žinias.T.y. kaip išgauti iš duombazės duomenis ir pnš.

Na gali pasiskaityti internete daug visokių pamokų.Bet bent jau aš tai nežinau ar yra tokių kur tiksliai moko daryti VVP :(

Nesupratau tik vieno dalyko kaip atvaizduot pvz vietoi skaičiu pvz Adminas 1 o man reikėtu Turi   Neturi ir pnš nes kiek bandau tiek neišeina arba aš kaška ne to čia veliu..

(redaguota)

Nesupratau tik vieno dalyko kaip atvaizduot pvz vietoi skaičiu pvz Adminas 1 o man reikėtu Turi   Neturi ir pnš nes kiek bandau tiek neišeina arba aš kaška ne to čia veliu..

if($ro['AdminLevel'] == 0)
{
$isadmin = "neturite";
}
else {
$isadmin = "turite";
}

Tada kur nori dedi $isadmin.

Tarkim 

echo'
Admin '.$isadmin.'
';
Redaguota , nario fLow
  • Parašė po 4 mėnesių...
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...