Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4522 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

SILPNU NERVU ZMONEMS, SKAITYTI NEPATARIAMA

Talking Angela.......

Tikriausiai visi zinote si zaidima - pedofiliskas

NEPULKITE ISKARTO KOMENTUOTI

Na, gal kas ir to nezinojo apie Talking Angela, bet dabar as jums apie sita zaidima kaika papasakosiu:

Talking Angela zaidimas yra sukurtas pedofilu

Angela akyse matosi lyg toks ir kambarys, kavine, laukas ir pns., tiksliai nieks nezino, bet aplinka nesikeicia, bet taip yra, kad tave nuolat stebi pedofilai, jeigu turite gera aki, galite nepasididine pamatyti akyse kambari, bet norint geriau pamatyt, patariu nusifotografuoti ir issididinti, kartais ten galima pamatyti zmogu

Kaip tai veikia? Angela klausineja apie jusu seima, kur gyvenat, kokia lankote mokykla, kiek zinau buvo jau isprievartave kelis zmones, bet TV3 ar LNK zinios kazkaip to nenori sakyti :D

Bet as tiksliai neisitikines, kad prievartautu pvz. kasnors lietuvoj :D

Bet, tai yra tikrai baisu :/

Na, man net siurpa kelia, kad taip galetu buti

MAN NERUPI JUSU BEPRASMISKI KOMENTARAI, GALIT RASYTI, KAD TAI FAKE IR T.T.

PASIIESKOKIT PATYS INTERNETE APIE TAI INFORMACIJOS

GALITE MAN DETI -REP, +REP IR T.T.

TAI YRA TIESA

50 Pranesimu [YRA] 100 Pranesimu [YRA] 300 Pranesimu [YRA] 400 Pranesimu [NERA] 500 Pranesimu [NERA] 600 Pranesimu [NERA] 700 Pranesimu [NERA] 800 Pranesimu [NERA] 900 Pranesimu [NERA] 10000+ Pranesimu [NERA]

Pasakysiu tiesa su tuom zaidimu, zaidimas buvo kurtas ne pedofilo, tai buvo sukurta tos pacios kompanijos kurie kure talking ben ir t.t, bet tai buvo paprikolu versija, nes kazkur kiekvienam zmogui kuris zaidzia raso tas pacias zinutes, kiek esu pastebejas, o del jos akiu, padaryta specialiai, taip. Bet dazniausiai kai isijungiu game parasau jam Hello Madafaka :D Buna juokinga tada.

Pasakysiu tiesa su tuom zaidimu, zaidimas buvo kurtas ne pedofilo, tai buvo sukurta tos pacios kompanijos kurie kure talking ben ir t.t, bet tai buvo paprikolu versija, nes kazkur kiekvienam zmogui kuris zaidzia raso tas pacias zinutes, kiek esu pastebejas, o del jos akiu, padaryta specialiai, taip. Bet dazniausiai kai isijungiu game parasau jam Hello Madafaka :D Buna juokinga tada.

Na nesutinku su tavim kazkaip :/

50 Pranesimu [YRA] 100 Pranesimu [YRA] 300 Pranesimu [YRA] 400 Pranesimu [NERA] 500 Pranesimu [NERA] 600 Pranesimu [NERA] 700 Pranesimu [NERA] 800 Pranesimu [NERA] 900 Pranesimu [NERA] 10000+ Pranesimu [NERA]

Jei jau sakote kad pedofiliskas kodel jis kurtas zinomos kompanijos Outift7 bei kad dar yra Google Play si programele?

Jus sito manes neklauskit, as tik pasakiau apie si siurpu dalyka

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4522 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...