Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Apsaugokite savo acc`ount`ą


Guest Rizz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

shield.png

Kompiuterio saugumas

Dauguma žmonių praranda daug vertingų daiktų iš RuneScape, per tai, kad nemoka apsaugoti savo kompiuterio nuo Virusų, Trojanų ir Keyloggerių.

Pirmiausiai norėčiau pastebėti, kad jei jūsų kompiuteris yra pakankamai galingas, jūs visuomet savo kompiuteryje turėtumėte turėti Antivirusinę, Šnipų valymo įrankį ir Fire Wall (Ugniasienę).

Aš jums rekomenduočiau naudoti šiuos įrankius:

1. Antivirusinė - Kaspersky Antivirus 2010

2. Šnipų valymo įrankis - Ad-aware SE 3

3. Fire Wall - Zone Alarm

Kaip jais naudotis? Susiinstaliuokite tas programas ir būtinai jas atnaujinkite. Kartais paleiskite Šnipų valymo įrankį ir viskas. Jei Fire Wall išmes kokią lentelę išsiaiškinkite, kokia programa bando jungtis ir kur. O dėl antivirusinės, tai tegul ji stovi ir periodiškai atsinaujina, jei jums ką nors atsiunčia ar jūs patys ką nors atsisiunčiate, tada praskenuokite tą failą su AV, paspaudę dešinį mygtuką ant to failo.

Taip pat norėčiau pasakyti, kad nesisiųstumėte kokių nežinomų ir draudžiamų failų, pvz.: Auto Miners, Auto Talkers... nes pagrinde juose ir tūno paslėpti Keylogger`iai, kurių pagalba pašaliniai žmonės gali sužinoti jūsų slaptažodį ir ne tik...

Be to, nevaikščiokite po „nešvarius“ interneto puslapius su Internet Explorer. Jei jums reikia nueiti ieškoti kokio Crack ar pan, naudokitės Mozilla Firefox.

Pačio slaptažodžio saugumas

Svarbiausia saugant savo acc`ount`ą yra žinoti visą informaciją apie acc`ount`ą, kad bet kada galėtumėte jį atsigražinti. Būtinai žinokite, iš kokio IP susikūrėte acc`ount`ą, kada ir t.t.

Taip pat būtina užsidėti Recover Questions, tik nesidėkite kokių labai paprastų, pvz.: Koks tavo vardas? Nes geriau pažįstantis žmogus gali juos atspėti.

Be to jūsų acc`ount`o slaptažodis neturėtų būti labai paprastas, kad žmonėms būtų sunkiau jį atspėti. Geriausiai būtų, kad slaptažodį sudarytų raidės ir skaičiai, pvz. a4sdfd53g16 ir t.t.

Taip pat savo RuneScape slaptažodžio nenaudokite niekur kitur išskyrus RuneScape svetainę. Nes niekas negali garantuoti, kad kas nors nenulauž svetainės ir nesužinos jūsų slaptažodžio. Dėl to stenkitės saugoti ir savo elektroninio pašto slaptažodį.

Be to niekam nesakykite savo slaptažodžio, nes ir geriausias draugas gali jus nuvilti, niekada aklai nepasitikėkite žmonėmis, nes dažnai žmonės parodo savo prigimtį.

Beje jei RuneScape lošiate kompiuterinėse, žinokite, kad tam kompiuteryje ant kurio lošiate yra 99%, kad jame yra Keylogger`is.

Apsauga žaidime

Nu ką... žaidime svarbiausia žinot kuo daugiau apie žaidimą. Jums reiktų žinoti, kad niekas negali Triminti Armorų, niekas nedaro už dyka member`iais (o jei ir daro tai po to anksčiau gausite ban ir nebegalėsite darytis to acc`ount`o memb`u iš kortelės + jums reiks užmokėti už negative days). Beje Jagex neblokuoja jūsų slaptažodžio, todėl net nebandykite jo parašyti chato lange.

Taip pat stenkitės kuo mažiau pasitikėti žmonėmis, pvz.: pirkti mils ar ką nors tipo tokios, nes dažniausiai jūs jiems sumokėsite Lt, o jie jus išdurs. Jei perkate mils stenkitės susitikti su tuo žmogumi kokioje kompiuterinėje, taip pat atsiveskite kelis draugus kurie galėtų jums padėti iškilus problemoms.

Šiaip žaidime būtinai turėkite Bank Pin, jis jums padės apsaugoti savo banką nuo vagių, jei jūsų acc`ount`ą kartais pavogtų.

Dar sykį noriu pakartoti, kad niekam nerodytumėte slaptažodžio, net jei pas jus atvažiavo giminaitis. Geriau apsidrausti, nei prarasti viską ką esate užsidirbę.

Tas pats galioja, jei ko nors nežinote, geriau išsiaiškinkite patys, nei duokite kam nors tai atlikti su jūsų acc`ount`u. Nors jei ir turite Bank Pin, vistiek vagis susinervinęs gali specialiai pažeisti Jagex nustatytas žaidimo taisykles ir jūsų acc`ount`as bus prarastas visam laikui.

Pabaiga

Tai tiek, mintys galbūt gana padrikos, bet to pilnai užtenka apsisaugoti. Tikiuosi, kad kai apvogs jūsų pažįstamą, jūs pagalvosite: „Gerai, kad aš perskaičiau šį guid`ą...“.

RSMasters.net ; SuperGames.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4371 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...