Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Norėčiau photoshop'eriu paklausti , ar jums taip pat būna , kad sukurį kažka ir po poros valandų ar kitą diena atrodo , kad čia išvis negražus , tekstas išvis netinka ir pnš ten kažkas dar netinka? :D

Man taip labai dažnai būna , kad ta diena man labai patiko darbas , o kitą dieną jau nebe. ;x

Gal dar būną taip , kad prisigalvoji ten vo taip daryti ir kai darai gaunas Š. visiškas ir pradėda nervai imt?

Dabar man jau nebe taip , ną kartais , bet seniau budavo..

Ar visada klausotes muzikos kai photosohp'inat? Jai taip , tai kokios styliaus dainas klausotes tada ?

Aš tai dažniausiai remix'us/mix'us klausaus , pasileidu kur 1 valandą groja. Dar kartais lietuviško repo pasileidžiu playlist.

Atsakykite i šiuos klausimus del įdomumo. :D

-----

beto , ką padaryti , kad tekstas derintusi ? -.-

8be424f34e97c7c686ea71f074fe827f166.png

(redaguota)

Del ko neklausyt repo?

Lietuviškas rep'as niekam tikęs, o šiaip neįsivaizduoju kaip galima klausantis rep'o kažką daryt...

Geriausia Chill, bet kadangi ji man per daug raminanti, aš klausau kokį Pop'są ar šiaip mix'ą pasileidžiu.

Va panašiai tokia fone visai nieko - http://www38.zippyshare.com/v/22547713/file.html

Redaguota , nario </PREFIXS>
  • Teigiamai 1

1. dažnai 2. buvo kelis kartus kaip dariau logotipus (be patirties logotipų kūrime, tai dėl to) - norėjau vienaip, gavosi kitaip. nervai niekuomet beveik neima :D su kantrybė žmogus esu... 3. klausausi visuomet, dažniausiai RAP (LT/RU/EN) - dažniausiai LT, man labiausiai sekasi dirbti su RAPų :D Aišku, kartais ir pamaišau stilių, bet dažniausiai su RAPų.

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4097 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...