Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5262 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki kaip suzinot ar mano serva rodo per neta ar ne? Dproto yra (0.8.86) bet as isitikines beveik 80% kad jo nerodo per neta. Nes atsimenu seniau turejau surf serva. Draugas padejo kurt serveri, viska sutvarke ir rode per neta serva ir tikrai daug daugiau buvo zmoniu. O dabar nera :( O kurie uzeina tai beveik visi man pazystami

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

• ,
  • Parašė po 2 savaičių...
Sveiki kaip suzinot ar mano serva rodo per neta ar ne? Dproto yra (0.8.86) bet as isitikines beveik 80% kad jo nerodo per neta. Nes atsimenu seniau turejau surf serva. Draugas padejo kurt serveri, viska sutvarke ir rode per neta serva ir tikrai daug daugiau buvo zmoniu. O dabar nera :( O kurie uzeina tai beveik visi man pazystami

Nu suzinot tj gali pagal tai koks zmoniu lankomumas pvz.: eina zmones su keistais nick kaip is germanijos,lenkijos,anglijos ir t.t tesiog taip galima suzinot

1 Tikslas:

100 pranesimu

5 r3p

100 FLT-Done

a7e6a9efd2f24b1eb28ef6ed307dc974300.jpg

• Parašė po 2 mėnesių...
ha ! Esi isitikines ? Gal neivelnia tu to dproto neisidejai ! :D Koncolej rasyk: meta list : Matysi ar prie dproto yra RUN ar kazkas kito, isitiknsi tada tikrai kad Dproto veikia :D Nes bus kaip man dabar: Sedziu ir galvoju kada prisijungs kas nors, o dproto NEVEIKIA ! :D

Tu tai klišas. Žėk temos data. Plius mano dproto veikia. Jeigu nemokat įsidiegt, ne mano problemos :)))

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5262 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...