Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4094 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi sumappinau savo antrą mapp darbą vadybininkus čia pats sugalvojau juos :D Labai nenorėjau apkrauti augalais ir panašiais tesiog taip paprastai.
tai manau geresnis už pirmą darbą, vertinkit 1/10, noriu kritikos pasiūlymų visgi antrą kartą tik mappinu tai labai reikia jūsų patarimų ;)

Mano pirmas darbas (VM) - http://www.supergames.lt/topic/165290-pirmas-mapp-darbas/

Foto:
http://imgur.com/a/EQJM4

i87_oits.jpg

Nors pastatą pasirinkai kiek įdomesnį, truputį mažiau matytą. Pats darbas tuštokas, neišnaudota vieta, o ir tie krūmai iš grindinio negalėtų augti, tas ir gadina vaizdą.

Nu ačiū už patarimus, na dėl tų krūmų tai va kad dirbu su mta ir tik neseniai pradėjau dirbti tai dar nežinau su kokia ten programa reikia ištrinti objektus tai teko palikt :)

i87_oits.jpg

Labai tuščia , gėlės asfalte neauga , tie kmb_beam nesukyšti gerai ir gyliai į žemę , pastatas neišvaizdus . Sėkmės kituose darbuose.

Man patinka tusčiau, paskui kai privarai visko tai važiuoja nėra vietos susitranko tik car.. sakiau dar tik antras darbas čia mano tai dirbu tik su mta o to krūmo neina per mta ištrinti, km_beam sukišti į žemę kiek reike, mano nuomone pastatas kaip tik fainas nes tokį pirmą kartą matau o tai ne vis tuos pačius kiša ir jau net neįdomu, ačiū :)

i87_oits.jpg

Visai neblgoai kaip antram darbui,tik va tas pastatas kažkaip nesižiūrėjo ir šiaip bendras vaizda kažkoks tuštokas atrodo.

Nu dėl pastato tai kai pirmam mapp darbe kai pirmą kart mappinau įdėjau tokį pastatą kur visur jis dedamas jis gražus ir pnš sakė, pabodęs tai norėjau kažkokio nematyto, dėl tuštumo tai jo nu kažkaip nesugalvojau kuo užpildyt na, bet man tokie tuštoki patinka :)

i87_oits.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4094 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...