Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4535 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ką galiu pasakyti. Šis žmogus be įdėjų.  Įdėja kopijuota nuo 'Mafijos_Tevas' policijos.

+ Nori dar pinigų už mapinima, kurios įdėjos yra nukopijuotos nuo kitų žaidėjų.

Šis žmogus be įdėjų.

Prabilo žmogus su idėjomis :| Visą savo servą nukopino nuo ryžo ( beveik ) nixuja nesugėba *Myliu SuperGames.lt* pisa prota čia man ... *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* 

+ Nori dar pinigų už mapinima iš kur šita ištraukei ?

Ką galiu pasakyti. Šis žmogus be įdėjų.  Įdėja kopijuota nuo 'Mafijos_Tevas' policijos.

+ Nori dar pinigų už mapinima, kurios įdėjos yra nukopijuotos nuo kitų žaidėjų.

Hmmmm o tu tipo su įdėjomis ? Nichuja viska kopijuoji.

Prisijungimo langa bei tekstus ir ju spalvas nuo las-^^^^^^^.lt nukopijavai

Toliau žiūrėjau kitus miestelius teroristai nu blyn, o šitas darbas nebuvo kartais lm*.lt ? Aišku kad buvo,bet dabar jo nėra.

Krc sakai kad Grisha neturi įdėju ir kopijuoja,tai pirma į save pasižiūrėk, jis gal viena darba ir padarė panašu,bet visi jo kiti darbai yra gražus ir turi prasme, ne kaip tu viska nukopijuoji ir darai grp'itiškai viska be jokio unikalumo.....

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Hmmmm o tu tipo su įdėjomis ? Nichuja viska kopijuoji.

Prisijungimo langa bei tekstus ir ju spalvas nuo las-^^^^^^^.lt nukopijavai

Toliau žiūrėjau kitus miestelius teroristai nu blyn, o šitas darbas nebuvo kartais lm*.lt ? Aišku kad buvo,bet dabar jo nėra.

Krc sakai kad Grisha neturi įdėju ir kopijuoja,tai pirma į save pasižiūrėk, jis gal viena darba ir padarė panašu,bet visi jo kiti darbai yra gražus ir turi prasme, ne kaip tu viska nukopijuoji ir darai grp'itiškai viska be jokio unikalumo.....

Dabar išsakysiu taip kaip yra. Tų tavo las- venturas tekstų aš nekeitinėju, visu antra prie spalvų aš nesėdžiu. Teroristų dabo nėra tarp to didžiausio LMG projekto, todėl drąsiai aš panaudoju savo serveryje, jiems ir daugiau veiksmo padarysiu.  Aš GRP kurius tiek kiek norėsiu. PAts prašiaisi į maperius, atsakiau jog nereikalingas ir dabar ateini peiki mane. :D

Tas grisha viską kopijavo nuo Roba_Gg kuris šiuo metu man padeda. :)

Dabar išsakysiu taip kaip yra. Tų tavo las- venturas tekstų aš nekeitinėju, visu antra prie spalvų aš nesėdžiu. Teroristų dabo nėra tarp to didžiausio LMG projekto, todėl drąsiai aš panaudoju savo serveryje, jiems ir daugiau veiksmo padarysiu.  Aš GRP kurius tiek kiek norėsiu. PAts prašiaisi į maperius, atsakiau jog nereikalingas ir dabar ateini peiki mane. :D

Viską ?:D pvz ką ? Tuos barjerus tai jis man pats atsiunte , tai ką aš kopijavau ?:D

Tu rimtai toks priedurnis ???? Kada prašiausi ???? Geriau išeik į lauka pakvėpuot grynu oru.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4535 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...