Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4540 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, sumapp'inau naują savo Darbą. Jis yra Restoranas, bet antrajame aukšte " Restorano Administracija " Vertinkite/Komentuokite mano darbą. Nepagailėkit +R3P.  13 Foto, matosi, kad gėlės biškuti išlindusios, bet bus Pataisytos.

Foto : http://imgur.com/a/uAIVW

Man tavo parašas tiesą sakant labiau patinka... :D

Man tavo parašas tiesą sakant labiau patinka... :D

Man irgi gražesnis. :)

Nesupratau kas jum čia gražu baras ar kavinė čia. Langai vienas su kitu sukišti matosi foto. Ir atrodo lyg nebūtų vietos kur praeiti ,nes tiek objektų sukišta...

Lengva kritikuoti kitų žmonių darbus. Ko apie savo nekalbi ? Ligonines pastatą pasirinki, pagrindas, ir mini garažiuką padarai - Vsio, tavo darbas...

26.gif

(redaguota)

Man irgi gražesnis. :)

Lengva kritikuoti kitų žmonių darbus. Ko apie savo nekalbi ? Ligonines pastatą pasirinki, pagrindas, ir mini garažiuką padarai - Vsio, tavo darbas...

Išmok priimt kritiką arba pisk iš SG.LT Tu pažiūrėk dahują klaidų vazonai sulindę į grindis stiklai sugrūsti vienas į kitą ir  t.t. Dar man bandai primest ,kad blogai mapinu ? Tu pirma MTA su visais objektais parsisiųsk pasidomėk tuo ,o tada bandyk ant kaško stūmt. Dar kartą  pažiūrėk mano mapą tada komentuok. Prie to darbo nors dirbta ir stengtasi parko prie tos ligoninės nematiai ar youtubės neužkrauna tavo grabas  ?  Žmogau kaip parodysi savo nors 5 darbus gražius ,bei unikalius tada galėsi kanors sakyt. Aš pagalvočiau ,kad čia pirmas darbas ,bet ir tai jis nieko nevertas ,nes jį reikia stengtis atlikti be klaidų ,o ne išgirdus kelis komentarus ,kad gražu pasikelt.

Redaguota , nario Harder

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

(redaguota)

Oj tekstūros galėtų padėti ;x Vertinant patį darbą galbūt ir nėra blogas, bet man trūksta objektų ant stogo, kai lygus stogas jie tikrai pagyvina visą vaizdą, suteikia natūralumo ir daugiau logiškumo. Užkliūtų man šio darbo pati vieta, nes tas pastatas priešais vaizdą gadina. Taip pat nelabai patiko tas didelis kiekis tų stiklų, jie aplamai čia keistai atrodo. Galbūt būtum galėjęs pamėginti padaryti kiek kitokią formą, sukurti kažką įdomesnio, nes ši forma kiek nuobodi. Sėkmės su kitais darbais. 

P.S Man vienam rodo tik 3 pirmas nuotraukas?

Jei naudotum neperšaunamus stiklus..

Galima ir tai sutvarkyti, uždėjus ant stiklo kitą objektą galima jį paversti į nematomos tekstūros, tuomet neitų iššauti. 

Redaguota , nario Nuko`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4540 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...