Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4099 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Kokio serverio norėtumėte?  

25 balsai

1. 1. Kokio serverio norėtumėte?(Į atsakymus parašome kodėl)

• CnR - Cops and Robbers
      3
    • GRP
      9
    • RPG
      11
    • RolePlay
      2
    • Kita . (Komentaruose parašom kokį)
      0
  2. 2. Jei pasirinkote GRP/RPG kokį serverį įsivaizduojate?

• RPG | Komentarusoe paliekam kokį isivaizduojate (Koks serveris turėtų būti, kokios unikalios sistemos ir t.t.)
      16
    • GRP | Komentarusoe paliekam kokį isivaizduojate (Koks serveris turėtų būti, kokios unikalios sistemos ir t.t.)
      9

Recommended Posts

Tik ne RolePlay :D nes as jau kuriu roleplay :D  O seip juokauju. Geriausias variantas: roleplay

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

Jeigu dar kažko apie mane nežinai, tai brūkštelk į skype :) 

Mielai atsakysiu :)

Realiai pasakius nematau žymaus skirtumo tarp GRP ir RPG , tik gal tiesiog RPG yra mažesnė masofkė ir joje nėra tiek betvarkės ir viskas. :)

Siūlyčiau serverio mintį susidaryti kitokia negu aplamai visur yra atsisėsti kokias pora dienų ir aprašyti kaip įsivaizduoji serverį , kas jame turi būti , viska surašyti į didelį NOTEPAD ir tada dribti ir koreguoti. Jog tai geriau vyktu eik į serverius kitus ir žaisk juose apsižiūrėk dėl ko žaidėjai žaidžia ten ir t.t tada suprasi ko nori didžioji dauguma žaidėjų , tada jų ir savo numones sumaišyk ir perrašyk biški savo NOTEPADĄ , bum tu turi kažką unikalaus ir sumaišyta su žaidėjų nuomone. Pats šitas procesas užtruko man [4dienas] , nežinau kiek tau gali užtrukti , bet jei nori pabandyti šį metodą gali bandyti :)

HZzaJME.png

Jau greit!

Visu pirma aš rinkčiausi RPG stiliaus serverį. Tačiau serveryje turėtų būti stipri ekonomika, protingai sudėliotos kainos, kurios atitiktų realybę. Pačios sistemos nebūtų labai sudėtingos, tačiau bent kažkiek kaip aišku turėtų atitikti realybę. Norėtųsi naujesnių sistemų, daugiau kažką pagalvoti kas šiuo metu yra dabartiniame gyvenime ir viską kaip aišku atkurti, na dėl šio dalyko reiktų gana neblogo programuotojo. Pagrindiniai dalykai kuriuos reiktų padaryti RPG serveriui.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4099 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...