Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5697 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

reik sulaukt redeemo ir tada varai. tiesa dar buna 24/7 redeemai kai vyksta statymai(kas daugiausiai pasiulo tas laimi). Beje Lockerz.com sukure Amazon.com kurejas taigi manau kad cia ne scum, finn.

Jei kąnors esat laimėję, aš atsiimsiu savo žodžius.

siaip pagooglink, yra is lietuvos kur tikrai gauna daiktus , tik reik pasistengt :) . va as surenku 20 pakvietimu , ir gaunu z-listo shirtus for free. Jei gausiu tikrai parasysiu :D

Tai marškinėlius ir aš turiu, bet aš kalbu apie vertingesnius daiktus, tokius kaip laptop`ą ir pan....

siaip pagooglink, yra is lietuvos kur tikrai gauna daiktus , tik reik pasistengt :) . va as surenku 20 pakvietimu , ir gaunu z-listo shirtus for free. Jei gausiu tikrai parasysiu :D

Tai marškinėlius ir aš turiu, bet aš kalbu apie vertingesnius daiktus, tokius kaip laptop`ą ir pan....

supranti- cia lietuva. Net jei tau is usa atsiuncia kaip "gift" jei preke vertingesne negu 160 lt(tikslios sumos nepamenu) tai moki PVMa o jeui virs 160 euru tai ir pridetini antkaini priklausomai nuo prekes rusies. O as dalyvauju , nes galvoju per koki ne bit-redeema atsiimt paypalo pervedimu - siam muito neturetu uzmest :D

supranti- cia lietuva. Net jei tau is usa atsiuncia kaip "gift" jei preke vertingesne negu 160 lt(tikslios sumos nepamenu) tai moki PVMa o jeui virs 160 euru tai ir pridetini antkaini priklausomai nuo prekes rusies. O as dalyvauju , nes galvoju per koki ne bit-redeema atsiimt paypalo pervedimu - siam muito neturetu uzmest :D

Youtube įvesk Lockerz Lietuva,pats įsitikinau kad jie nėra scam.Bet pats nežinau kaip man užsisakyti iš ten prekę jeigu turiu pakankamai PTZ...

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Youtube įvesk Lockerz Lietuva,pats įsitikinau kad jie nėra scam.Bet pats nežinau kaip man užsisakyti iš ten prekę jeigu turiu pakankamai PTZ...

sulauk redeemo arba dalyvauk aukcione

Eina šiaip užsisakyti jeigu turi pakankamai PTZ tai prekei įsigyti?

per paprastus redeemus -TAIP !

nebent prekiu sandeliuos nelieka :D

O čia siunčia tiesiai į namus prekes?Jei iš redeemų pasimsiu prekę vistiek reikės mokėti už muitus...?

Beveik. Tau į pašto dėžutę atsiunčia kvitą, nueini į paštą, paduodi tą kvitą ir atiduoda tau prekę :) Taip už muitus reikės mokėti.

Atsiusk man, paziuresim kas blatno ten... ;D

[email protected]

Išsiunčiau:

Tai noriu dar paklausti

Jeigu nereikia mokėti muitams tai kaip tada atsiimti?Tada vistiek atsius kvita į pašta ir paskiau nuvaryti ten,ir atsiimt?

Pabandysiu šiandien gauti iki 1000 PTZ :)

Coming Soon Games 2011 Blog

TeeWorlds Game

Siunčiuos Failai.LT failus už FLT ( 1 Failas - 1 FLT ) plačiau: ČIA!

bannerzh.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5697 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...