Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, aš noriu padaryt, kad žmogui neleistų įsėst į tr. priemonę iškart po to kai jis paspaudžia enter. Ta prasme ne taip, kad jis įsėdo į ją ir poto išmestų, o net nespėtų įsėst. Bet man vistiek jis įlipa į mašiną, bet tekstą parašo, kad neturi teorijos. Aš parašiau kodą tokį:

//Vairavimo mokyklos automobiliai
if(vehicleid == vm_masina[1] || vehicleid == vm_masina[2] || vehicleid == vm_masina[3] || vehicleid == vm_masina[4] || vehicleid == vm_masina[5])
{
if(playerDB[playerid][teorija]==false) return SendClientMessage(playerid, -1, "{ff0000}[K] Jūs neatlikote teorijos egzamino!");
Stop(playerid);
return 1;
}

Ir stocką esu susikūręs:

stock Stop(playerid)
{
new Float:coo[3];
GetPlayerPos(playerid,coo[0],coo[1],coo[2]);
SetPlayerPos(playerid,coo[0],coo[1],coo[2]);
}

Kodą dėjau po OnPlayerEnterVehicle.

Redaguota , nario Jessie P.

modifikacija - 14 %

if(vehicleid == vm_masina[1] || vehicleid == vm_masina[2] || vehicleid == vm_masina[3] || vehicleid == vm_masina[4] || vehicleid == vm_masina[5])
{
   if(playerDB[playerid][teorija]==false)
   {
      SendClientMessage(playerid, -1, "{ff0000}[K] Jūs neatlikote teorijos egzamino!");
      Stop(playerid);
   }
return 1;
}

Ačiū, +rep.

modifikacija - 14 %

(redaguota)

Ačiū, +rep.

Thanks, bet tu pirma pasižiūrėk ar veikia, nes ilgokai su mašinomis nedariau, pagrinde dabar įprastas funkcijas kuriuos sau.

o jei norėsi tikrinti ar jis išlaikęs teorija tai:

{
   {
      SendClientMessage(playerid, -1, "{ff0000}[K] Jūs neatlikote teorijos egzamino!");
      Stop(playerid);
   }
   else if(playerDB[playerid][teorija]==true)
   {
   //Jeigu teorija islaikyta, kaska darai
   }
return 1;
}
Redaguota , nario Bičas
  • Teigiamai 1

Thanks, bet tu pirma pasižiūrėk ar veikia, nes ilgokai su mašinomis nedariau, pagrinde dabar įprastas funkcijas kuriuos sau.

o jei norėsi tikrinti ar jis išlaikęs teorija tai:

{
   {
      Stop(playerid);
   }
   else if(playerDB[playerid][teorija]==true)
   {
   //Jeigu teorija islaikyta, kaska darai
   }
return 1;
}

Aš patikrinęs, viskas veikia, ačiū. :)

modifikacija - 14 %

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4544 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...