Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4114 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki , visi sorriukas jeigu kuriu 2 tema prašau padėkit .

Jau 2 kartą prašauu jūsų pagalbos niekaip negaliu susitvarkyti CS 

kai dar cs buvo viskas gerai žaidžiau buvo liuks ! dabar nesuprantu prikolu su cs seniau buvau įsirašes kaškoki gal kam tėko toki rašytis

kuris pakeičia visą cs deskopa toks AksumiX ar AksuniX nebeatsimenu aš jį įsirašes manę metidavo už opengl čyta nu gerai ištriniau tą opengl vadinama čyta perašiau cs , jau galvojiu aisiu pagraijint cs bet vot išmete errorą nu gerai krč galvoju pom čia įsidėjiau su duper aim cfg kaškoki ištriniauta " aksuniX " įsirašiau tą cfg ainu į servery viską pakrauna ir man staiga viskas pakimba nieko nebegaliu daryt o viršui meta WARNING setplayer kaškaip ten daugiau ir pastringa nieko negaliu daryt o ant cs paveiksliuko kad ne pati CS paveiksliuka mėstu o meta Shortcut kaškoki ir rodykle į viršu užlenkta ir nieko nesuprantu kas gali būt su tuo cs įeinu į koki nors servery pakimba viskas čistai nieko nebegaliu daryt jeigu kokiame serveryje pažaidžiu ( Kur iškarto krauną meta ar į terus mentus ainą ) tada nuėjas į ta kita servery neišjunges CS viskas gerai būna ilgiau pažaidės daba nesuprantu kas gali būt pravaliau kompiuteri buvau rades ( 5 virusus ) kaškokius Generic ištriniau juos visus vakar praskanavau viskas gerai nėra virusu bet to CS viruso nepagauna draugas sake kad pasigavau keylogą gera tai jo taip nepašalinsiu tai nežinau ką daryt ką patartumet ? nes AVG 2012 mano gal dėl to kad persenas ir nepagauna to viruso pro jį praėjas ? . Manęs dar klausyt ar man pc viskas gerai ar galima interneta ait . TAIP kompiuteriui viskas gerai bet vat su cs nežinau ką daryt ką patartumet ? siunčiuos visus cs kokiu tik yra draugas sake tai gali būt kad esu pasidares WINDESCREEN 1280 rezoliucijos bet aš taip nemanau kad tai galetu kelti problemu

Kaip galit man padėt ? tikrai atsilyginsiu sumokesiu litus .

Redaguota , nario #Ground

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4114 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...