Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4108 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi. Temą nežinojau kur kurt tad parašiau čia: Taigi problema būtų tokia: gal ir žinot, o gal ir ne yra toks bendravimo portalas www.murclub.ru , ten galima kurt savo vartotojus ir juos aprengt ir pnš. Tad pasidariau tokį easy keyloggerį. Suvedus loginą ir pass man siunčia į emailą.

1b618fd4276809f2b0ee6ea325527ba6231.png

Tik va norėčiau paklaust, kaip padaryt kad ten kur Email ir tie ••••.. būtų toks pat tekstas tik paspaudi ir tas tekstas dingsta, ir galima normaliai rašyt, Nes dabar kam nenusiunčiu daugelis net nežino jog reikia ištrynt ir šūdas gaunas. Noriu pnš kaip čia:

Rašos tekstas.

cd728593d728c5671051a77a900c52c6172.png

Paspaudi ant to Ieškoti..

Jis dingsta.

cfec7c838b70bc29695c417ccb44abb5968.png

Nu manau supratot..

P.S man reikia ne IPB, aš dariausi tą programą ant Visual Basic 2008. Tad man reikia kodo. Gali būt ir php, ar pnš, kad nors žinočiau kaip tai padaroma. O kas moka naudotis Microsoft Visual Basic, prašau padėkit, atsilyginsiu :)

Redaguota , nario Evaldas .

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4108 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...