Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi Supergames.lt lankytojai.

Taigi, turiu toki maža klausimėli, net nežinau ar čia kuriu tema, bet manau moderatoriai nukels jeigu ką ten kur reikia, iškarto dėkoju. Tai vat, noriu jūsų paklausti iš kur geriau pirkti domeną? www.iv.lt ar www.us.lt ? Nu jeigu turite pasiūlimu kitų, tai siūlikite. Jeigu galite, dar parašykite kokie privalumai ir t.t. Duosiu +R3P kas padės ir nepatingės ;)

RobertasHks

(redaguota)

Nėra ką grįsti , pasinaudosi paslaugomis ir pamatysi , kad geriau :) niekada nebijok rizikuot.

Tiesiog, nesinori pinigus mesti į bala, kitų klausiau sako nėra jokio skirtumo, atėjau čia, moderatorius tikina kad čia geriau. Bet jeigu įdomu, paklausysiu tavo nuomonės :)

duomenucentras.lt domena ijungia po 30min. kai ivyko uzsakymas.

Ir tik dėl šito siulai šita, nes serveri greitai ijungia?

Redaguota , nario HKS Mapper

RobertasHks

Gal us.lt . Nes jų pasakos kokybiškos, jei kažkas atsitinka - praneša iš anksto, o su tuo iv.lt.. Kiek buvau ėmęs paslaugas - lūžinėdavo, arba uptime užtrunka daxuje. Manau us.lt imti geriausia planą kol dar lankomumas nedidelis.

Dabar esu tiesą sakant pasimetęs. Vienas sako iv.lt gryba pjauna, kitas sako jis geras, kitas sako us.lt gryba pjauna, kitas sako geras. Dabar nežinau kaip čia :D

Hostingas.in jeigu moki naudotis , viskas bus gerai :)

Ten viską nelabai aiškia išdėsto, ką gaunai nusipirkęs toki ir toki dalyka.

iv.lt nepatiko man dėl to, nes buvo problemu diegiant visokias sistemas, jos neveikdavo, arba tinklapis lūždavo. Kai nusipirkau us.lt viskas ok buvo tada :)

Nu nežinau, dabar tikrai nežinau pasimetęs esu labai :D

RobertasHks

(redaguota)

Dabar esu tiesą sakant pasimetęs. Vienas sako iv.lt gryba pjauna, kitas sako jis geras, kitas sako us.lt gryba pjauna, kitas sako geras. Dabar nežinau kaip čia :D

Patariu taip - Parašyk jiems (us.lt , iv.lt) ir pamėginkite gauti dykai planą, t.y išmėginti jų paslaugas ir paziesi kas geriau, ar us.lt, ar iv.lt

Ten viską nelabai aiškia išdėsto, ką gaunai nusipirkęs toki ir toki dalyka.

Nu nežinau, dabar tikrai nežinau pasimetęs esu labai :D

Na, jeigu tarkime iš us.lt užsisako 1lt plano SMS ir prikiša kokį joomla TVS, kuris ryja gan daug resursų, tai nenorėkite, kad veiktu no-lag su 100mb., arba konfigūracija pasidaręs netvarkingai. Aišku - Kartais būna, kad us.lt neatidaro, nes kažkada juos DDoS'ino (jeigu neklystu) ir neveikė kuri laiką visas jų puslapis, bei klientų.

Aš jums siūlau taip : Parašykite į support'ą (us.lt , iv.lt) ir paprašykite, kad leistu porai valandų pasinaudoti jų paslaugomis ir nuspresi, ar us.lt, ar iv.lt geresnis.

P.S uždarbyje narys HOST321 narys užsiima tokiais dalykais, tai jums ir padėtu (jeigu nemeluoju).

Redaguota , nario Airidas28

6rSXNWf.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4530 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...