Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3951 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Klaida įsivėlė ir tiek, man irgi būna kuomet neleidžia įdiegti tam tikro atnaujinimo. Galbūt nepasiekiamas šiuo metu jis, galbūt nebuvo pilnai atsiųstas. Turėk kantrybės, viskas savaime susitvarkys, nes pačiam jau ne kartą buvo tokia bėda, bet viskas išsisprendė savaime. 

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

• Parašė po 2 mėnesių...

UP vis dar neidiegia bandžiau rankiniu butu irgi nieko, o visus kitus update normaliai daro tik šito nikaip

Man irgi dabar su vienu Update šitaip yra, palauk kol daugiau kokių atnaujinimų bus, tiesiog pramuš ir viskas. :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Man irgi dabar su vienu Update šitaip yra, palauk kol daugiau kokių atnaujinimų bus, tiesiog pramuš ir viskas. :)

jau kelis sykius buvo, buvo daug atnaujinimu nepramuša. Atsiunčia bet neįdiegia. Dabar pabandžiau dar karta rankiniu budu įdiekti. atsiunčia kai paspaudžiu net neatidaro

Redaguota , nario justux204
  • Teigiamai 1

8750e2121fc6b4ab3f47c1253a46640d780.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3951 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...