Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4037 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png

* Apie mūsų svetainę *

Mūsų svetainė yra pilnai paruošta serveriui bei jums mielieji sfrp ir būsimi sfrp žaidėjai . Puslapis naudoja IPB  varikliuką,nes manau visiems aišku kodėl  .Svetainę prižiūriu aš savininkas Žygis bei mano pagalbininkai palaikome tvarka kiekviena  diena maloniai bendraujame visi tarpusavyje, ir pykčiu nebūna randame visada kompromisą kaip ką iš spręsti be jų. 

* Serverio savininkas *

Serverio įkūrėjas esu aš Žygimantas .Daug nieko nepasakosiu pabendravę manau sužinosit koks aš ir kokie mano asmeniniai bruožai apie mane galite daugiau sužinoti svetainėje prisistatymo skiltyje arba http://sfrp.lt/index...topic/46-zygis/ten rasite mano  prisistatymą koks iš kur kiek metų ir taip toliau.

* Apie serverį SFRP *
Kuriamas nuo rpg stiliaus realus gyvenimas verda Sanfierro mieste kodėl todėl kad pradėjau visą samp pasauli su sanfierro miestu tai manau ir baigsiu su sf, Į serverį bus daug įdėta darbo bei investuojama kad nebūtų jokiu kliūčių jums pradėti realu gyvenimą sfrp serveryje . Žinoma 'gamemode" mūsų naudoja Mysql todėl kad bus greitesnis krovimas, ir susimažins serverio apkrova. Modifikacija skriptina senasis mano žaidėjas bei padėjėjas Vitalij. Mūsų serveryje yra 9 darbai su direktorių pakvietimais bei 9 be direktoriaus pakvietimo apie darbus ir visa kita bus surašyta. Tavo realus pasaulis prasideda su 1500 žaidimo patirtimi bei 30 tūkstančių kišenėje . Serveryje viska reikės užsitarnauti patiems nebus dalinami viskas už dyka anketos jau yra galite pildyti ir tikėtis jog jūs jau tapote serverio dalimi.

* Serverio sistemos trumpai *

Verslo sistemos~ bus parašyta verslo info gui lentelėje kur bus parodyta koks didžiausias galimas pelnas bei kokia jo vertė sfrp serverio rinkoje  . Norint sužinoti apie savo verslą bus komanda su kuria galėsite ne tik žiūrėti info bei valdyti visą verslą.

Mašinų sistema~ žinoma bus 4 rūšių kuro sistemos, mašinoms reikės pirkti padangas pilti naujus tepalus praeiti tech apžiūra apsidrausti ją bei užregistruoti visa kitą ko nepaminėjau pamatysite serveryje tai pat valdymas bei informacija apie jūsų transportą bus gui lentelėse iš viso yra 12  jūsų mašinos komandų.Variklio sistema nuo smūgio smarkaus variklis jums užges ar jis užsikurs priklausys tik nuo smūgio smarkaus ar nesmarkaus ir teks kviesti tech pagalba.Motociklai su jais tas pats kas mašinom tik šiek tiek mažiau vargo nei su mašinomis.

Direktoriaus sistemos~ bus virš 12 direktoriaus komandų valdymo žinoma bus darbo rangai kiekvienas rangas turės atskiras mašinas ir net aukštesnes darbo komandas ,apie viska išsamiau sužinosite atėję pas mus.

Kreditų sistema~ už kreditus galėsite pirkti žaidimo patirties,pinigų,norima ginklą,narkotikų,nusiimti nuobaudas,statuso laipsni,bei kita.Kreditų sistema irgi bus viskas gui lentelėje.
Darbų sistema~ Be pakvietimo visa reikalinga jūsų darbo informacija bus pateikta parašius tam tikra komandą.Su direktoriaus pakvietimu gausite darbo kontraktą kuriame bus nurodyta jūsų darbo pajamos darbo trukmė bei kita informacija ,taip po gi visi darbai turės komanda su kuria matysite savo darbo komandas kurios jums bus reikalingos dirbant norima darbą.

Afk sistema~ Dabar padaryta paprasta afk sistema pamatysite patys bet laikui bėgant bus padaryta afk zona apie ją pranešiu vėliau.

Namų sistema~  Padaryta namų jums su  asmeniniais  garažais bei vartų komandomis ,namie galėsite pasigydyti,užkasti,persirengti,pasidėti norimus daiktus,namu valdymas parašius komanda bei žinoma gui lentele,galėsite namą išnuomoti draugui broliui sesei bet kam kam tik norėsite žinoma jei nuomininkas nebus geranoriškas jo  visa manta galėsite sudėti ir iškraustyti ta pačia diena.

Naujoku gps~  Tai sistema kuri rodys jūsų dabartinę vieta ištisai tam kad jūs galėtumėte susigaudyti kurioje vietoje jūs būtent esate.

Laivų sistema~  Serveryje galėsite pirkti nuosava laivą praleisti laiką darbo reikalams žvejybai  arba kam tik norėsite.

Vvp~ Serveryje yra padaryta panelė ten rasite savo inventorių,serverio pagalba,serverio pramogas,vartotojo valdymą,paslaugas,bei serverio administracija.

Mirties sistema~  jūs gulėsite ant žemės ir bus duotas laikas įsikviesti pirmąją pagalba arba jei ne galėsite mirti bet tada jus gydys tam tikra laiką bei už gydymą teks susimokėti.

Telefonų sistema~Ji žinoma išsiskirs iš kitų nei visos bus viskas realiau taip po gi ir bus sutartys su operatoriais bei skirtingomis kainomis bet jei jūs dar nesate verslininkas tai jums pakaks ir paprasto telefono kortelinio be sutarties plačiau pamatysite serveryje.

Anti Cheat~ Taip yra sistemos ant armor anti speed ant gun ir visa kita kas palengvina žaidimą taigi sobeiteriai bus baudžiami serverio anti Cheatu.

Serverio administracija~ Tai bus 5 lygiu admino sistema moderatoriaus sistema visi lygiai turės atskiras privilegijas daugiau info serveryje. 

Daug daugiau sistemų pamatysite apsilankę serveryje 

* Serverio pagerinimas *

TeamSpeak~ Yra, pilnai paruoštas.

Radiją~Taip bus įkelta radijo stočių jums kad pakeltu jums nuotaika.

VVp~Bus padaryta automatinė panelė svetainėje.

Atnaujinimai rašomi svetainėje www.sfrp.lt rasite manau viską 

Mūsų serverio IP:82.135.154.33:9999
Mūsų svetainė:http://www.sfrp.lt
Savininko skype: zygiukx1

Serverio žemėlapis: San Fierro
Gm versija : SFRP- 1.0.3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4037 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...