Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4036 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na tai sveiki smile.gif Esu naujasis youtuberi's . Youtuberis kolkas iš manęs ne koks bet visi męs tobulėjame. Pastaruoju metu video keliu nedažnai mokslai ir panašiai bet tik kolkas smile.gif Toliau į savaitę kelsiu vis daugiau ir daugiau. Neseniai pradėjau kurti Tekkit video tai greitu metu pamatysite youtube mano kanale. Jį rasite mano trumpajame aprašyme. Taipat laukite 100subsriberių nes tada vyks konkursas už kurį galėsite laimėti steam žaidimą arba pinigų. Tad jei jums nesunku tikrai padėkit man rašykit ką blogai darau kurioje vietoje netaip darau ir ko jūs norėtumete pamatyti mano kanale. Kiekvieną savo video pasidalinsiu facebook grupėje ir po video galėsite uždavinėti klausimus rašyti nuomonę ir taip toliau.

Jeigu galite paspauskite Subscribe/Like mygtukus ! Bei nepamirškite pasidalinti su draugais !

Mano kanalo link : http://www.youtube.com/user/Mcmisterisltu

Jeigu norite sužinoti kada bus naujas video užduoti klausymą ar pakritikuoti rašykite čia : https://www.facebook.com/pages/Misterisltu-Kanalas/220712451400462

Taipat jei nesunku parašykit ką norėtumėte pamatyti mano video galbūt kad jus kažko pamokinčiau iš redstone :) Ar kažką pažaisti :)

(redaguota)

Noriu paklausti o ar tu vien tik Minecraft video kelsi, tekkit ir panašiai? Ar žadi ir kitokios tematikos žaidimų kelti? Jeigu taip. Tai kodėl jūs visada rašote vardus visokius Mcmisterltu ar dar ten koks mcpetraslt jeigu jūs kelsite ne vien Minecraft video. Negi taip sunku susigalvoji normalų pavadinimą, pavyzdžiui; Žaidžiam su Petru (vardas tik pavizdys). Visur tik tie Mc, Mc ir Mc.

Redaguota , nario Fruktas.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

(redaguota)

Pritildyk muzika kaikuriuose video, ir manau jeigu veliau norėsi gauti parnership'a su kokiu nors remėju,patariu nebekelt muzikos i savo video.Dėl to kad tiesiog pazeisi autorines teises ir negalėsi istoti i koki tai networka (neturėsi partnershipo).Aš taipat ankšciau kurdavau visokius video apie minecrafta ir taip visoki gameplay'ju bet tai ,vien tas montavimas ir video filmavimas uzima daug laiko  ir manau jeigu turi pakankamai turėsi motyvacijos daryt tuos video.Tai linkiu tau sekmės
:)

Redaguota , nario Indigy

Turėjau daug problemų kai dariau partnerystę su muzika. Daugelį vid ištryniau o kaikuriuos užmutinau. Turiu 1800 prenumeratorius, bet kuriu užsenietiškus video. Patarimai: įsigyti gera mikrafoną bei ausines. Muzika dėk labai tyliai jeigu dedi ant kalbos. Toliau yra daug neįdomių dalykų kuriuos reitkų karpyti. Reikia daugiau įvarumo editinime, nes kažkaip nesmagu žiūrėti kaikuriuose vietose. O šiaip jei mokinsiesi, netingėsi, dirbsi daugiau prie edito manau viskas pasitaisys ir gausi vieną kitą faną, nepažadu tūkstančiais fanų, bet 100 - 300 tikrai. Tada tau reikės daryti daug konkursų, reklamintis ir kurti video su kitais LT gaming chanelius, nes Lietuvoje kitaip ir neprasimuši geiminimu ar paprastais video, nes daug Lietuvių nesugeba naudotis elementariomis yt sistemomis ir nežino kaip padeda paspauzdamas subscribe mygtuko. Linkiu sekmės, o dar labiau patiktų, kad LT nekurtum nes ir taip pilna tų channelių, dėl kurių man kartais net juokas ima. Susiimk ir pradėk kurti rimtus video ir tikrai kažkas išeis.

(redaguota)

Kitas dalykas išeik iš pats sau bosas komandos, nes ten netikėliai. Draugą mėginau įstumti į jų komandą o jie tik išsišaipė ir tipo su savo fanais pradėjo dislikinti video - nieko nepadėjo. O kai aš jam pagrasinau savo fanais ir dislikinimo apsišiko vaikas ir patilo blokino per skype ir t.t. Ždž kurk idividualiai taip daugiau pasieksi o tokie kaip PSB apsidryda vietoje.

Arba aš ko nors nesupratau ir tu neesi jų komandoj, tai tada persiprašau. Prašau pranešk atgal jei esi ten jų komandoj bėk nes ten nesamonė. Nu žodžiu supratai, laukiu tavo atsakymų į mano komentarus

Redaguota , nario Bolter

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4036 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...