Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4558 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Krč zdarova pacanai :D žodžiu mepinau sau darbeli toki.Viskas sumapinau atrodo tvarkingai ir pnš nu ir paspaudžiu mygtuką TEST kad pasitikrinti ar tikrai nėra klaidų ir randų objecta kurio man nerodo bet jis yra ir kai aš bėgu pro ta vietą tai atrodo kad bėgčiau į sieną... Jai pasiemu mašina ir važiuoju pro ta vietą man mašina susidaužo ir užvažiuoja ant to šūdo...Per Map Construction žiurėjau man rodo kd ta vieta tuščia... Visai buvau ir po plotforma palindes iš apačios pažiurėti ir iš viršau, nieko nėra o kai testuoju yra kaškoks nematomas šūdas...

Va čia su džipu biški ant to objecto užvažiavau

19a6c18b4f601e40498c117cef3e46b5406.png

Čia irgi užvažiaves

6b717fb459996606986b1b8b6521a54c638.png

Tai vat gal iš jūsų yra kas nors susidūręs su tokia situacija ir ka darėt kad tas objectas dingtu ? Arba galbūt galit padėti ? Už pagalba atsiskaitysiu forumo +rep :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4558 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...