Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4120 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žiūrėk nežinau kaip ,bet turbūt esu apgautas meistrų ar kaip čia kompiuteryje sake ides radeon r9 270 gavo ja jin netiko kažkas ten neveike nedasijunge ir dbr sako mano biedos nupirksiu kita tokia pat ir prikolas tame kad per kompa raso vaizdo plokste Ati radeon 4800 series ant pačios vaizdo plokštes rašo ati radeon HD 4870 ar kazkas panasaus kaip suprast ?
 gali būt jog suklastotai idejo ?
 sako tapati kaina kaip ir r9

tai jei tau prieš tai sakė kad tau tiktu ta r9 ir nusiipirkai poto sako netinka kažkas tai tau turėjo ta pačia vga ir atiduot.   jei vistiek pas tave kompe ta 4800 ir r9 neturi tai tu nuveik ir sakyk atiduok ta r9,, nebent aišku ten poxuj kažkiek šaibu,šeip pats galėjai persidėt,nesunku juk.. 

Nee ne taip pasakiau ta vaizdo plokste meistras pasiūlė ir nupirko o aš lt sumokėjau nu ir viskas sako netinka ir pats jis ktia nupirko sako tokia pat čia ištikro ?

(redaguota)

Nee ne taip pasakiau ta vaizdo plokste meistras pasiūlė ir nupirko o aš lt sumokėjau nu ir viskas sako netinka ir pats jis ktia nupirko sako tokia pat čia ištikro ?

Panašu, kad apgavo, nes radeon 4870 yra labai sena vaizdūška, kurią galetum už 50LT ar pigiau rasti skelbimuose. O r9 270 užtektų pažaist naujausius žaidimus ant aukštų  grafikos nustatymų :) Ir ji kainuoja 500-600LT.

Redaguota , nario davoleh

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4120 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...