Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4561 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, daug laiko nedirbau su PAWN kalba, tai beveik viską esu pamiršęs klausimas durnas labai, bet reik pagalbos. :D

ShowPlayerDialog( playerid,1,DIALOG_STYLE_INPUT,"{0xAFAFAFAA}Prisijungimas","Praðome prisijungti","Jungtis","Atðaukti" );

Kai prisijungiu prie serverio, ir prašo jungtis aš noriu kad "Prisijungimas" būtų spalvotas o man meta "{0xAFAFAFAA}Prisijungimas" padekite. :D

LMESL.LT - Lietuvos Mokinių Elektroninio Sporto Lyga

Manau niekam neįdomu tavo klausimo įvertinimas. Toks temos pavadinimas(už kurį netrukus įspėsiu) ir pradžia tik švaisto mūsų laiką ir mažina norą padėti.

Kad neišprievartautumėt už "freepost": naudojamas RGB formatas, ir nereikia nurodyti kad tai HEX(nereikia 0x)

ShowPlayerDialog( playerid,1,DIALOG_STYLE_INPUT,"{AFAFAF}Prisijungimas","Praðome prisijungti","Jungtis","Atðaukti" );

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4561 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...