Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi, taigi norėčiau pristatyti savo, su draugu bendrą youtube kanalą. Jame žaisime daug žaidimu, pagrindas bus minecraft. Taigi video kelti pasistenksi kasdien, bus po 1-2 video per dieną, gal kartais daugiau, nes Ignas kels, ir aš kelsiu, tad jums bus įvarovė didesnė. Kolkas dar nesame susitvarkę filmavimo, tiksliau nesame susitvarkę FPS, bandome vis geresnį jį padaryti... Jei turite pasiūlymų dėl FPS prašau rašykite.

Youtube channel - GITeamas

Giedriaus skype - Giedrius1881
Igno skype - iDemon73

Redaguota , nario - Positive.

Nefilmuok gi to crapcraft'o.. Kažką originalesnio, Ghost, BF4 ar dar ką nors, tik ne tai.. O jeigu multi nori, tai online BF4 ar kažką kito, nes to kūbinio žaidimo filmukų pilnas netas prigrūstas. Vemt verčia. Būtų galimybė youtubėje blockint tokius filmukus, visus iš eilės užblockinčiau..

Tikslai

Surinkti 100 Pranešimų [+]

Surinkti 200 Pranešimų [-]

Surinkti 10 + R3P [-]

Jei irašynėji su fraps, tai nustatyk FPS ant 35, nes gali būti jog nustatęs ant labai daug ir HDD nespėja įrašynėti. Dar gali naudoti kita recorderį pabandyti.

Dėkui už komentarą, nusistatęs esu 120, bet nemanau, kad dėl HDD, nes mano PC tik 2mėn~ pnš. tai... Aišku pabandysiu, gal padės :). http://www.arkprekyba.lt/ARK_komp_irangos_komplektai/ARK/Kompiuterine_iranga_ARK_Core_i/corei71/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_513&ID=346406 Va mano PC...

Nefilmuok gi to crapcraft'o.. Kažką originalesnio, Ghost, BF4 ar dar ką nors, tik ne tai.. O jeigu multi nori, tai online BF4 ar kažką kito, nes to kūbinio žaidimo filmukų pilnas netas prigrūstas. Vemt verčia. Būtų galimybė youtubėje blockint tokius filmukus, visus iš eilės užblockinčiau..

Tai mes filmuosime ir kitus žaidimus, bet pagrindas bus minecraft, nori tu to ar ne...

Puikiai pastebėjo Hark0w     Ir nesvarbu jūs pirkote truputį ar ne tų like, bet vien nuo to jau krenta jūsų reputacija. Nenorėkite visko iškarto ir greitai. Patarimas ateičiai.

Na taip, dabar patys supratome, kad negerai darėme, todėl taip nebedarysime, ir lauksime tikrų like'ų, subscribe'ų...

Nesitikejau , kad bus tokiu lietuviu , kad naudotusi LIKE,SUBSCRIBE,PERZIURU botais.

Hmm, mes esame pirkę iš vieno žmogaus viską, jis sako jog siunčia žmonėms, gal ir botus naudoja, nežinau.

Dėkui už komentarą, nusistatęs esu 120, bet nemanau, kad dėl HDD, nes mano PC tik 2mėn~ pnš. tai... Aišku pabandysiu, gal padės :). http://www.arkprekyba.lt/ARK_komp_irangos_komplektai/ARK/Kompiuterine_iranga_ARK_Core_i/corei71/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_513&ID=346406 Va mano PC...

Taigi, sveiki visi. Noriu pranešti šiokią tokią žinią, man pačiam PC sugedo, o naują planuoju pirkti už poros mėnėsių, tad mano video teks palaukti... O Ignas dabar yra labai užsiėmęs, tad jis jei įkelia video reikia jam padėkoti. Tad tokia žinia noriu pasakyti, kad mes video kelsime rėčiau.

Pirkai PC prieš 2 mėnesius ir vel žadi nauja pc nusipirkti? Nu jo...

Šitam kompiuteryje nėra vaizdo plokštės ir su 120 FPS tau tikrai lagins, nes HDD per lėtas tokiems įrašymo greičiams, ypač kai Fraps filmuota medžiaga labai daug užima.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4499 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...