Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jusu dizainas dievai.eu ir tik nepiskit proto kad ne! Nes kai reginausi virsuje buvo parasyta dievai.eu ir seip nepatarciau jungtis i sita projekta nes savininkas matosi kad nesubrendes prieme diena i projekta o vakare jau ismete :D tad nepatarciau jungtis i sita projekta

Šiaip tau pačiam irgi reiktu paaugti truputi dar... Pakeistas gi tas dizainas jau senai, bent jau kai aš projekte buvau tai dizainas buvo pakeistas, tuo labiau pats Arnas stengiasi sukurti gražų forumą, todėl nepasakok nesąmonių... O šiaip tai sėkmės Arnai kuriant projektą.

Mano darbai:

http://www.supergames.lt/topic/158688-xp-pinigai-ir-ie%C5%A1komumo-lygistextdraw/ - Xp, pinigai ir ieškomumo lygis pavaizduotas textdraw lentelėje.

http://www.supergames.lt/topic/158877-login-screentextdraw/ - Login/Register screen'as

(redaguota)

Stengiasi ????????? :D :D matosi kad vaikas pradejo girtis kad turi tgp-life modifikacija sako unikalus nieks tokio neturi :DD paskui paklausiau kiek metuku turi tai tas iskarto tema pakeite :D gerai foruma perdare mldc bet jei kazkaas jungsis i si projekta tai nepatarciau nes savininkas arnas priema siandien o paskui vakare ismeta :D klausiu tai ka jau nebe savininkas o tas parase o tu juo buvai ? :D

Redaguota , nario infernus
(redaguota)

Stengiasi ????????? :D :D matosi kad vaikas pradejo girtis kad turi tgp-life modifikacija sako unikalus nieks tokio neturi :DD paskui paklausiau kiek metuku turi tai tas iskarto tema pakeite :D gerai foruma perdare mldc bet jei kazkaas jungsis i si projekta tai nepatarciau nes savininkas arnas priema siandien o paskui vakare ismeta :D klausiu tai ka jau nebe savininkas o tas parase o tu juo buvai ? :D

Visu pirma tai dizainas ne dievai.eu, atsimerk prašyčiau, o tave išmečiau del to, kad neišmanai savo darbo. Aš ieškau rimto skripterio, sakau norėtum kurti gm nuo 0 arba nuo grp [Ne,tyngiu...]

Redaguota , nario arnasju

200478a6ebe5a771176d5e51cf87502d543.png

Supykai, kad jis tave iš projekto išmetė? Patikėk aš pats dar vakar buvau jo projekte, o išėjau dėl savų priežasčių.

Mano darbai:

http://www.supergames.lt/topic/158688-xp-pinigai-ir-ie%C5%A1komumo-lygistextdraw/ - Xp, pinigai ir ieškomumo lygis pavaizduotas textdraw lentelėje.

http://www.supergames.lt/topic/158877-login-screentextdraw/ - Login/Register screen'as

Visu pirma as net neverkiu kaip tik dziaugiuos nee galesiu toliau savo moda kurt . Dar sakai kad nerimtas ble :D 6 linkus gm man i skype prisiuntei buvo ltg gmm samprpg ir dar kazkokie net neziiurejau patikek manim dirbu su normaliais zmonemis o ne kaip tu siulai tgp-life.lt gm peerdaryt ok sutikau pradejau perdarineti idejau kaikurias komandas patobulinau anti cheat sukuriau privilegijas serverio priziuretojas ir viskas o toliau tau sakiau kad nepradesiu darbo be mappperio jei rasi mapperi tada darbas greiciau vyktu bet kiek matau tu net neradai mapperio pradejau pats mappinti o ppatikek manim mapppint ir scriptinti tai nera lengva :) ir darbas tada vos juda :) tad dar karta pasakysiu

Nepatarciau jungtis i si projekta nes as jau zinau ko jis nori kad sukurtumet moda jis paprasys kad jus atsiustume pasijungs ir isvarys visus is projekto pamatysit taip ir bus :)

(redaguota)

Visu pirma as net neverkiu kaip tik dziaugiuos nee galesiu toliau savo moda kurt . Dar sakai kad nerimtas ble :D 6 linkus gm man i skype prisiuntei buvo ltg gmm samprpg ir dar kazkokie net neziiurejau patikek manim dirbu su normaliais zmonemis o ne kaip tu siulai tgp-life.lt gm peerdaryt ok sutikau pradejau perdarineti idejau kaikurias komandas patobulinau anti cheat sukuriau privilegijas serverio priziuretojas ir viskas o toliau tau sakiau kad nepradesiu darbo be mappperio jei rasi mapperi tada darbas greiciau vyktu bet kiek matau tu net neradai mapperio pradejau pats mappinti o ppatikek manim mapppint ir scriptinti tai nera lengva :) ir darbas tada vos juda :) tad dar karta pasakysiu

Nepatarciau jungtis i si projekta nes as jau zinau ko jis nori kad sukurtumet moda jis paprasys kad jus atsiustume pasijungs ir isvarys visus is projekto pamatysit taip ir bus :)

Visu pirma kartais ne siūliai tgp-life. Aš sakiau darom nuo 0 arba nuo GRP, sakiai tyngiu ir t.t nebeatmazink. 

Rašyk į skyoe, o ne freepostink

Redaguota , nario arnasju

200478a6ebe5a771176d5e51cf87502d543.png

(redaguota)

Išties aš irgi dirbau su jais, tai *Myliu SuperGames.lt* GM norėjo paiimti platintą :D Forumo dizainas išties buvo dievai.eu, o dbr las-venturas.lt ar savg, nes logo tai savg :D (ir nepisk man proto kad ne taip ;) ) Tad nepatariu su juo kurti

Redaguota , nario AproXimus

Gerbiamiausiu žmonių sąrašas:

Valdas, Justas Š, Gintaras (tikrai verti rep_up.png)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HVMAv_dT8FE

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...