Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

eik kąnors  naudingesnio paveik, nes tas tavo programos sukurimas 5min darbas.

Jeigu tu ten darai viską netvarkingai tai tau ir atrodo, kad tai 5 min darbas, bet kai aš stengiuos ir darau viską tvarkingai tai ... Pvz vakar du pirkėjai nupirko programas, man asmeniškai tai yra pasiekimas, nes vakar tik ir pradėjau pardavinėti programas. Esu prikūręs įvairių ir žaidimų ir programų, bet sukuriu pats išbandau ir numetu tą programą ir kuriu kitą

(redaguota)

Jeigu tu ten darai viską netvarkingai tai tau ir atrodo, kad tai 5 min darbas, bet kai aš stengiuos ir darau viską tvarkingai tai ... Pvz vakar du pirkėjai nupirko programas, man asmeniškai tai yra pasiekimas, nes vakar tik ir pradėjau pardavinėti programas. Esu prikūręs įvairių ir žaidimų ir programų, bet sukuriu pats išbandau ir numetu tą programą ir kuriu kitą

ką ten galima ne taip padaryt? sudedi mygtukus per vb, padarai buttona, progressbar'ą, timerį.., po timeriu parašai ProgressBar1.Increment(1), o ant buttono parašai timer1.start(), ir leisi kad kai paspaus buttoną pradės eit procentai progressbaro, daugiau tavo programoj nieko nematau.

Redaguota , nario ORESTAS.

ką ten galima ne taip padaryt? sudedi mygtukus per vb, padarai buttona, progressbar'ą, timerį.., po timeriu parašai ProgressBar1.Increment(1), o ant buttono parašai timer1.start(), ir leisi kad kai paspaus buttoną pradės eit procentai progressbaro, daugiau tavo programoj nieko nematau.

O padarei, kad uzkrovus ismestu viena zinute, o ne spamint pradetu jas? Padarei, kad duomenis issiustu i email? Padarei, kad vienoj programoj ivedus neteisinga savo email slaptika ismestu erora, o ivedus teisinga, ta pasva man i email atsiustu?

Tu dar drįsti PIST PROTA :D žinodamas ,kad nori apgaut žmones. :D vaikeli tu išeik i lauka Sniegu pasidžiauk biški tuo pačiu morda atsiprausk jame :D gal atsigausi biški :D

tu dalbajobas ar ne aš nebesuprantu, išbanint tokį iš forumo *Myliu SuperGames.lt* pisą protą temoje nors net neskaitei turinio????

Paaiškinu: Jis pardavinėja fake programas, kad žmonės galėtu apgaudinėti vaikus kurie tiki tokiais dalykais kaip LMG pinigų hack ir pan., 

fucking idiots..

tu dalbajobas ar ne aš nebesuprantu, išbanint tokį iš forumo *Myliu SuperGames.lt* pisą protą temoje nors net neskaitei turinio????

Paaiškinu: Jis pardavinėja fake programas, kad žmonės galėtu apgaudinėti vaikus kurie tiki tokiais dalykais kaip LMG pinigų hack ir pan., 

fucking idiots..

O tu *Myliu SuperGames.lt* protinguoli nemanai ,kad jis gali but priklijaves koki Keylogga prie tu fake programu ? Mastyk su galva ne su šikna.

Bijau but apgautas Valdo :cry:

Visu pirma keyloggeriais neužsiimu, o dėl domeno tai kai pakolkas neperdaugiausiai pirkėjų tai ir susikūriau nemokamą :)

1lt gaila.. lol..

O tu *Myliu SuperGames.lt* protinguoli nemanai ,kad jis gali but priklijaves koki Keylogga prie tu fake programu ? Mastyk su galva ne su šikna.

Tai betkoks pirkėjas, pirkdamas tokia programą, pirmiausiai paprašyk scan'o, ar kažko.. fucking idiots..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4533 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...