Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4561 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,

Pradėsiu tą savo litanija...

Ieškau rimto ir tikrai rimto žmogaus išmanančio apie minecraft rimtam projektui. Nereikia visokių vaikų kurie dirba belekaip ir kaip diena taip naujiena pas juos. Rimtam projektui reikia žmogaus, tai ne šūdsveris, o jei taip manot klystat, nes jei taip ir bus jo tikrai niekas neviešins aš prieš šūdservius :) Tai va kas toliau. Ką sugebu aš: aš dirbčiau su webu, šį tą moku ir su pluginais, išmanau šiek tiek apie kodus, aktyvus esu todėl serveryje bučiau aktyvus, turiu daug įdėjų su eventais, moku su VPS bei kitkuo kas liečia mokėjimus visokius ir t.t, taip pat nepabijau įkišti pinigų jei matau, kad iš to bus kažkas įdomaus :) Taip pat pas mane dar yra ir builderis kuris tikrai gražiai stato, gfx`ina, taip pat prisideda prie lėšų kaupimo, yra aktyvus.

Tai va, kad rimtas projektas būtų reikėtų labiau pluginieriaus, iš pradžių kas be ko iš savų kišenių viskas, o po to jau būtų ir atlygis iš mano pusės. Vienintelė sąlyga, čia jau kai pradėtume mokėti, kad failai prieš atsiskaitymą tūrėtų gulėti jau pas mane. Aš paimu failus ir sumoku pinigus kiekvieną mėnesį dėl viso to sutartume. Taip pat norėtusi linksmesnio ir paprastesnio žmogaus :)

Gal būt kas neturit galimybės ant VPS ir kitų dalykų, bet mokate gerai kurti serverį tai čia proga jums. Freepost nepageidaujami chebra ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4561 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...