Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4562 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tagi sveiki eisiu iš karto prie esmės kurios nevilkinsiu taigi ieškau projekto kuris nebūtų koks paprastas šudservis ar panašiai nes į tokius net nežadu eiti,įpaš į platintų gm projektą,nebandykite apgaudiinėti manęs nes game modus gerai atsimenu visus kurie galima sakyti šiame tinklapyje yra ir kad ale jie neplatinti ir kurti nuo apskrito 0

Taigi,ką aš moku?

Moku skriptinti-skriptinimo patirtis 2.6 metai
mepinimas-2 metai
įvairių bugų taisymas bei skriptų redagavimas-3metai
serverio paleidimas ant hosto ar ant vps-galiu pamokyti ir kitus už tam tikrą sumą
kurimas texdrawu-7menesiai

serverio surišimas su mysql

galite net neprašyti kad skriptinčiau už admin ar vip privilegimas taip pat ir super admin
blogiausiu atvėju turiu gauti serverio savininko statusą,serverio game mode kad galėčiau kurti ir kelti

atnaujinimus į svetainę,turiu būti padarytas webe kaip savininkas,turiu būti prie pagrindinių serverio savininkų,vienas iš projekto savininkų dėl kitų klausimų galima tartis

skype;dj-domke

Kam netinka galit net nerašyti ir nebandyti tartis nes net neisiu į kalbas...

Redaguota , nario domke159

Visu pirma tuom kad žaidimo esmės nepakeisi kad ir kaip tu benorėtum na fiziškai pakeisi bet minty turėsi kad tai yra sūdas ir niekas nes tu pradėjai nuo nesamoniu ir šiaip kad pats nemoki nieko tai nereiškia kad savo tokiom nesamonėm turi čia replikuoti nes ne tavo skirtumas ką aš sugebu ko ne taigi verčiau patylėk ir dėl anžiaus tai tikrai suklydai mane vaikiu pavadinęs

Visu pirma tuom kad žaidimo esmės nepakeisi kad ir kaip tu benorėtum na fiziškai pakeisi bet minty turėsi kad tai yra sūdas ir niekas nes tu pradėjai nuo nesamoniu ir šiaip kad pats nemoki nieko tai nereiškia kad savo tokiom nesamonėm turi čia replikuoti nes ne tavo skirtumas ką aš sugebu ko ne taigi verčiau patylėk ir dėl anžiaus tai tikrai suklydai mane vaikiu pavadinęs

Eh... Visų pirmą kalbėdamas apie mane- nesakyk pats nematęs. Kiek ir minėjau  jeigu tikrai kažką sugebi skriptinant, tai tau nebūs skirtumo ar platintas ar kas. Aišku kai modifikaciją nėra kuriama nuo nulio, viskas sunkiau, tačiau vis tiek...

Tai no to ir pradėkim kad nereikia čia užsipulinėti dėl to kad neinu į platintus projektus.Na tarkim ar tu norėtum eiti į projektą kuris jau būtų startąvęs ir visi žinotų kad jis yra platintas jug jame kad ir ką bedarytum jau nieko nebepakeisi  aišku rinklutis tų žmonių bet daugelis žinotų kad šis projektas yra nieko vertas nes kažkada senai senai tarkim buvo gm platintas va + dar prie to dadėsiu kad taip yra sunku susigaudyti kai ne tavo kurtas modas nuo nulio kas kur yra padėta ar panšiai,na turėtum esmę pagauti ir turėtumėm nebekonfliktuoti :)

Ko tu čia pizdavojiesi (atsiprašau nebeišsilaikiau)... Žmogus teikia savo paslaugas, tegu tiekia, moki kažką panašaus? Sukūrk savo temą ir skelbis.

P.S Kad išvengtum tokių debilų apačioje rašyk:

NELAUKIU PAŠALINIŲ KOMENTARŲ.

Eh dar vienas...  Asmeniškai gal tu ir esi debil*as. Tu man nevadovauk ką aš turiu ką neturiu daryti, tai nėra tavo reikalas. Nepatinka ir eik iš čia. Aš išsakiau savo nuomonę.

Eh dar vienas...  Asmeniškai gal tu ir esi debil*as. Tu man nevadovauk ką aš turiu ką neturiu daryti, tai nėra tavo reikalas. Nepatinka ir eik iš čia. Aš išsakiau savo nuomonę.

Tu *Myliu SuperGames.lt* triohala jei neturi ką pasakyti ar išsilieti tai gal pūsk *Myliu SuperGames.lt* iš temos?Koks čia tavo reikalas ką jis čia teikia?Jei tau nereikia tai neprikimbk prie žmogaus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4562 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...