Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi pirmasis klausimas butu toks, jeigu serveris leidzia prisijungti Steam ir non Steam playerius tai ir pats servas yra Steam/non Steam? Jeigu ne, tai kur pasiziureti koks serveris yra? Cs serva pati parsisiunciau atskirai, ne kaip CounterStrike game, is sio linko http://cs-nocheats.gan.lt/downloads.php?page_id=700

Kodel man kilo tiks klausimas? Pasidomejes interneto platybese pamaciau toky dalyka kaip kad tik Steam cs serveris gali buti Dedicated.

Antrasis klausimas toks jeigu egzistuoja steam serveriai tai reiskiasi buna ir non steam serveriai kuom jie pagrinde skiresi? Speju Steam server yra geresnis bet, kuo jis geresnis uz non Steam?

Treciasis klausimas susijes su sia jusu forumo tema pamokos/pluginu-redagavimas-t413.html

viska darau pagal duota pavizdy su tuo paciu failu pakeiciu tik 44 eilute

is client_cmd(id, "echo ^"[HPK] Sorry but you have high ping, try later...^"; disconnect")

i client_cmd(id, "echo ^"Buvai iskickintas del per didelio pingo"; disconnect")

compilevimas duoda man errora toki:

//// hpk.sma

// E:\CS Serveris\cstrike\addons\amxmodx\scripting\hpk.sma(44) : error

001: expected token: ",", but found ";"

// E:\CS Serveris\cstrike\addons\amxmodx\scripting\hpk.sma(44) : error

017: undefined symbol "disconnect"

Mano spejimas kazkas su "," negerai ten tipo pries disconnect turi buti kablelis , ar kaip? bet nieko nekeitus faila sucompiliuoja be problemu...

Pakolkas viskas.

P.S. nepykit uz gal but kvailus klausimus, tik pradejau tuom dometis :)

Svečias

Taigi pirmasis klausimas butu toks, jeigu serveris leidzia prisijungti Steam ir non Steam playerius tai ir pats servas yra Steam/non Steam? Jeigu ne, tai kur pasiziureti koks serveris yra? Kodel man kilo tiks klausimas? Pasidomejes interneto platybese pamaciau toky dalyka kaip kad tik Steam cs serveris gali buti Dedicated.

Lengva, non steam ir steam, šiuo atveju yra protokolai non steam - 47, o steam - 48. Čia tas pats, kaip mašinos, senas ir naujas modelis. Serverio pažiūrėti gali taip, jeigu jungiasi steam 48 protokolas, tai reiškia, jog serveris yra naujas, tiesiog įsikeli dproto, ir leidžiu jungtis ir 47 ir 48 protkolui. Tokį serverį gali susikurti naudodamas HldsUpdateTool. Serveriai visi yra dedikuoti - nebent žmogus nesupranta, apie ką šneka eina.

Antrasis klausimas toks jeigu egzistuoja steam serveriai tai reiskiasi buna ir non steam serveriai kuom jie pagrinde skiresi? Speju Steam server yra geresnis bet, kuo jis geresnis uz non Steam?

Steam serveris, leidžia jungtis tik steam vartotojus, arba naujesnio protokolo žaidėjus(48), o non steam, neleidžia jungtis naujesnio protokolo žaidėjų. Steam vis atnaujinimai išeina, vis gerėja, na ir same - reikia suprasti taip pat, kas yra steam, norint daugiau domėtis.

Su skriptingu nepadėsiu, nedaug pats išmanau ;)

Dekui uz issamu paaiskinima! +rep :)

Dar klausimukas vienas, kokia geriausia apsauga nuo cheatu cs serveriui? Reallite_HLG_2.8 jau ismeginau viskas pasileidzia raso kad serveris su hl guardu viskas ok, zmones jungiasi su wh su aimais, o hlguardas miega... Reiktu kokios apsaugos nuo pagrindiniu blogybiu kaip wh ir aim ir speed... Esu mates tokiu apsaugu serveriuose, kur jau bandant pasijungti i serveri pasileidus draudziama programa, jau krovimo metu ar tik tik po jo nespejus pasirinkti team ismeta standartine serverio lentele baltu fonu raudonai parasyta you ar banned, man idomu kas per produktas tai, gal kas esat aptureje? Nes ta apsauga gan efektyvi manyciau...

Ir dar papildysiu keliais klausimukais skirtais scripteriams, ka daryt jeigu pluginas yra toks kaip pvz. serveryje parasius /noriuvip ismeta lentele kaip tapti vip viskas cia ok, bet cstrike aplanke yra failiukas vip.txt , plugins aplanke yra failiukas vip.amxx o, scripting aplanke nera vip.sma failiuko... taigi klausimas 1. kur pakeisti komanda is /noriuvip i komanda /vip , ir klausimas 2. ar yra kokia amxx failu iskodavimo programa, nes ten kaip ziurejau viskas uzkoduota o pluginu su panasiais dalykeliais kuriuos noretusi pakeisti yra daug, o jie neturi .sma failu...

P.S. be to dar 3. klausimukas kur kokiam folderyje galima keisti reklamas rasancias serveryje paprastu chatu...

Svečias

Dar klausimukas vienas, kokia geriausia apsauga nuo cheatu cs serveriui? Reallite_HLG_2.8 jau ismeginau viskas pasileidzia raso kad serveris su hl guardu viskas ok, zmones jungiasi su wh su aimais, o hlguardas miega... Reiktu kokios apsaugos nuo pagrindiniu blogybiu kaip wh ir aim ir speed... Esu mates tokiu apsaugu serveriuose, kur jau bandant pasijungti i serveri pasileidus draudziama programa, jau krovimo metu ar tik tik po jo nespejus pasirinkti team ismeta standartine serverio lentele baltu fonu raudonai parasyta you ar banned, man idomu kas per produktas tai, gal kas esat aptureje? Nes ta apsauga gan efektyvi manyciau...

Na čia labai patarti negaliu, bet bandyk wallblocker - wh stabdys, o dėl aimų žinok nežinau, nueik į alliedmoders, ten chebra susirenka rimta, ir pasakys. :) Jei sužinosi, kokia anti cheatinė ten, man ir pasakyk į pm, pats dabar nelabai jomis domiuosi.

Ir dar papildysiu keliais klausimukais skirtais scripteriams, ka daryt jeigu pluginas yra toks kaip pvz. serveryje parasius /noriuvip ismeta lentele kaip tapti vip viskas cia ok, bet cstrike aplanke yra failiukas vip.txt , plugins aplanke yra failiukas vip.amxx o, scripting aplanke nera vip.sma failiuko... taigi klausimas 1. kur pakeisti komanda is /noriuvip i komanda /vip , ir klausimas

Kaip ir minėjau be .sma niekaip ;)

2. ar yra kokia amxx failu iskodavimo programa, nes ten kaip ziurejau viskas uzkoduota o pluginu su panasiais dalykeliais kuriuos noretusi pakeisti yra daug, o jie neturi .sma failu...

Atkoduoti galima, pasiieškok internete yra pamokų, bet jau greičiau naują susikursi, nei atsikoduosi.

P.S. be to dar 3. klausimukas kur kokiam folderyje galima keisti reklamas rasancias serveryje paprastu chatu...

advertisiments.ini - jei taisyklingai parašiau, addons/amxmodx/configs arba vėl amxx.cfg :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5741 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...