Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4509 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Esu naujas veidas čia, slapyvardžiu Kidze.

Taigi, šioje temoje, kaip jau nuspėjote iš pavadinimo, galiu supirkti daugumą Jūsų LMG.LT serverio turto.

Mane labiausiai domina:

• pirmoje vietoje serverio pinigai (milai);

• taip pat domina pagrindiniai namai;

• bei žinoma bizniai.

Kainos.

Na manau, kad būtų pakankamai sąžiningai 1 serverio milijoną laikyti 50 centų tikrovėje. (1mln/50ct)

Namų bei biznių kainos nustatomos paprastai:

pavyzdžiui, jeigu parduodate pagrindinį namą, kurio vertė serveryje 50mln, aš Jums pasiūlysiu 25lt.

Atsiskaitymo būdai.

Na visų pirma nesiruošiu nieko apgauti, tad nenoriu ir, kad Jūs taip elgtumėtės su manimi.

Pirmas nelabai norėčiau eiti, tačiau viską galime susitarti per skype (paliksiu apačioje).

Galimi mano atsiskaitymo būdai šiuo metu yra tiktai du:

• Jums paslaugos ar taškų nupirkimas sms žinute;

• telefono sąskaitos papildymas.

Susisiekimo būdai.

Manau patogiausia būtų skype, bet galite ir parašyti man asmeninę žinutę forume, ar palikti komentarą apačioje.

P.S. Noriu paprašyti nešmeižti manęs be reikalo, ta prasme, kad nepatikimas, nors Jūs nė nebuvote su manimi susidūrę. Čia atėjau su taika ;)

Geros dienos!

Redaguota , nario Kidze
(redaguota)

Taip... Aš per daug patiklus... O gal žmonės per daug godūs...? Na visa tai veda mane prie visiško nepasitikėjimo žmonėmis...

Esmė ta, kad ir vėl patekau tarp sukčių. Žadėjo man 20 milų už 10 litų. Sutikau. Ėjau pirmas. Taip. Netekau 10 litų ir dar vienos kruopelės pasitikėjimo žmonėmis.

Sukčiaus informacijos turiu nedaug... Tik skype ir IP adresą. Skype: kakava23, o IP 78.62.194.103.

Būkite atsargūs! :)

Redaguota , nario Kidze

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4509 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...