Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, na kaip iš temos pavadinimo supratote ieškau scripterio, žodis gal nelietuviškas, na bet manau suprasite. Taigi, ieškau rimto, charizmątiško, išmanančio savo darbą scripterio. Tikslai yra laba rimti, bei manau sudėtingi, todėl žmogus , bet koks nelabai tiks, taigi eikime prie esmės. Šis žmogus būtų man reikalingas projekto kūrimui, nuo naujo lapo. Žinoma, jums kils daug klausimų, kas per nesąmonė, užėjai į temą, parašei ir jau kuri GM nuo naujo lapo, na dėja taip nėra. Į visus privačesnius klausimus, galima bus atsakyti ''skype''  na , o dabar truputį plačiau apie mano kėslus. Artėja žiema, šalta žiema, tie ilgi tamsūs, bei šalti vakarai. Pagalvojau, tiek metų slankiodamas iš vieno projekto į kitą, ir siūlydamas geras idėjas, kurios dažniausiai būdavo įvertinamos teigiamai, sumaniau sukurti kažką savo. Skaitydamas forumus, nagrinėdamas kodavimą, supratau, jog šiuo metu būtų geriau susirasti žmogų, kuris tai išmano, ir kuriam tai patinka, kadangi apžvelgus viską plačiau, tikrai gerėja serveriai, kuriasi geresni, tas samp'as Lietuvoje vis dėl to kažkiek plečiasi , plečiasi, kol kažkas gaunasi, tad manau geriau iki šaknų išnagrinėti savo sritį [mappinimą] , o koduotoja susirasti. Išsamiau ko aš norėčiau : Norėčiau pirmiausia linksmo, patikimo, malonaus, žmogaus, su kuriuo bendrauti būtų nesunku, kuris išmanytų savo darbą, bei turėtų noro , laiko ir fantazijos. Na, to laiko, daug ir nereikia turėti. Bent kiek skirti GameMod'o lipinimui, kadangi jeigu viską greit dėsi, dėsi gausis kažkokia ''košė'' kurią patys ir srėbsim, nesulaukdami nė kiek dėmesio. Tiesiog paprasto žmogaus, išmanančio savo darbą, viskas tuo ir pasakyta. Manau norėtumėte sužinoti truputį informacijos apie manę, kuo aš užsiimčiau projekte, kaip viskas vyktų. Aš esu mapperis, kitaip sakant žemėlapio modeliuotojas. Taip pats esu video kūrėjas, montuotojas, bei trumpiau tarent GFX'eris. Su šiomis programomis dirbu apie vienerius metus, su PhotoShop, daugiau, todėl darbai būna kokybiški. Be to serverį remsiu finansiškai. [domenai, hostingai ir kt...] Taigi, kas susidėmojote kvieskite į skype, jis bus nurodytas apačioje. Geras ''rašinėlių'' rašytojas nęesu, todėl gali būti durnų klaidų, atleiskite, na o jei kilo klausimų, kvieskite skype, čia net nėra pradžios, ką norėjau paminėti.Labai prašau, tie kurie neturi nė noro, nei proto, nerašykite, kadangi sulaukiau keletą tokių, galima pavandinti ''nesveikų'' ''scripterių''

Duomenys :

Skype - tomexx20

Redaguota , nario Logitec'h

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...