Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Gal dar ištrinti system32? Jei nieko nesupranti - patilėk.

Šitam forume turint betkokią problemą, visada jie patars, kad reikia pc restartuot, o jei problema su žaidimu, tai perrašyt. "Vaistas nuo visų ligų"... Ne naujiena. Būdavo ir man taip, bet kaip Ventus sakė, paskambinau tiekėjam ir sutvarkė. Jų bėdos, tegul atsiprašant jie ir pisasi. Už tai aš jiems pinigus moku :)

Redaguota , nario Žalgirietis
  • Teigiamai 2
3113187470.png
(redaguota)

Man atrodo ne tiekėjuose problema, nes modemo nereikia restartint ir telefone wifi nedingsta. Gal dar kas turi pasiūlymų?

Na koks skirtumas kur problema? Problema su internetu, tai ir atsakingi tiekėjai. Nebent pats kažką padarei, bet manau, pirmam poste jau būtum paminėjęs ką. Juk tiekėjai ne tik atsakingi už atvedimą ir vėliau pinigų priėmimą. Jie privalo palaikyti, kad viskas veiktų tvarkingai. Skambini, pasakai kas per problema ir jei jiems reikia - tegul atvažiuoja, jei ne - tegul tvarko iš savo ofiso. Jeigu problema atsirado ne dėl tavo kaltės, tai nieko nekainuos, atvirkščiai - gali paprašyti kompensacijos. Gal kokį mėnesiuką dar ir nuo mokėjimo atleis, jei normalūs tiekėjai. O jei visdėlto problema dėl tavo kaltės, na tada teks kažkiek sumokėti.

Redaguota , nario Žalgirietis
  • Teigiamai 1
3113187470.png
(redaguota)

1. Žinau kaip viskas vyksta su tais tiekėjais.

2. Nuo kada internetas eina per stogą?

3. Nuosavame name gyvenu.

4. Pravalęs.

5. Susitvarkiau man atrodo, kiek lošiau lol'ą nedingo. (spjaunu 3 kart per petį) :D

Ačiū, kas bandė padėt. Prisiminiau, kad kažką dariau su dns, tai juos atnaujinau ir viskas.

Redaguota , nario iDemon

1. Žinau kaip viskas vyksta su tais tiekėjais.

2. Nuo kada internetas eina per stogą?

3. Nuosavame name gyvenu.

4. Pravalęs.

5. Susitvarkiau man atrodo, kiek lošiau lol'ą nedingo. (spjaunu 3 kart per petį) :D

Ačiū, kas bandė padėt. Prisiminiau, kad kažką dariau su dns, tai juos atnaujinau ir viskas.

Kaip susitvarkei? Be man irgi dinginėja :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4124 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...