Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Aš tave tuoj nuo vaizdo nupisiu tokie vaikai kaip tu sklaidosi - rep o kai pats gauni pisiesi į šikną .

davai adresiuka duot prileksi ar bendzo gaila ant baiko ? sa-mp.com per galingas sistemas tau kure nebegali pakopint tai varai i koki levesni serva papyzdint sistemu ar dar kazka ? atnaujinimai tavo toj bus uz volko levesni

Redaguota , nario Meperis

gerai neidomu britas ne britas duhelis cia ir sio. neberasynek tu savo bukite atidus ne mazi esam zinom.

Gal tau ir neįdomu, bet patykėk, per tokius kaip jis krenta mano, tikrojo Brito ir LV reputacija. Sakai nesat maži? Nejuokink, didžioji šio forumo narių dalis nesugeba normaliai mastyti.

• Teigiamai 2

logo.png

Gal tau ir neįdomu, bet patykėk, per tokius kaip jis krenta mano, tikrojo Brito ir LV reputacija. Sakai nesat maži? Nejuokink, didžioji šio forumo narių dalis nesugeba normaliai mastyti.

brito reputacija cia niekam nezinoma jis cia man atroda net acc neturi tai tegu kure koks tau skirtumas jis ten tam gta-online.lt turi acc + cia since visi jau ta zino ,,,,,,,,,,,,,,,,,, to ta dalis man atroda esi tu.

• Neigiamai 1

Pranešiau Britui apie šį įvykį ir jis jam labai nepatiko. Jis supranta, kad daugelis nori būti jo vietoje, tačiau nereikia imtis tokių kvailų būdų, reikia dirbti pačiam, kaip ir jis kažkada dirbo, kol atsidūrė ten, kur yra dabar. 

Kadangi tokie apsimetinėjimai kartojasi jau ne pirmą kartą ir jau ne pirmas žmogus bando apsimetinėti ir teršti mūsų t.y mano, brito ir LV projekto reputaciją, mes rimtai pagalvosime, ar ne pats laikas jau pradėti bausti tokius žmones pranešant apie tai atitinkamoms įstaigoms. Prieš savaitę buvo sukurta tema, kad neva mes kopijuojame nuo lv-life serverio, kur pačiame gale buvo paplatinti Brito asmeniniai duomenys t.y vardas ir pavardė, mes to netoliaruojame ir jau kitą dieną laiškas iš Brito pusės buvo nusiųstas tam tikroms institucijoms, tą kartą mes nedarėm jokio rimtesnio "judesio", o tik pranešėm apie tą žmogų. Tas žmogus (Carlo) turbūt susiprato, kad taip daryti neverta ir tema dingo iš šio forumo. Susipraskite ir jūs. :) 

Moderatorių prašyčiau užrakinti šią temą.

• Teigiamai 3

logo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4142 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...